Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Alfa-Nistru` Glodeni `Golden Rainbow` Criuleni
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Briia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tronciu geeft de bal voor. Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. Coşcei bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşcei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cîşlaru de bal. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc schiet op doel. Hanţiş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nistreanu rent richting de bal. Nistreanu geeft een lange en hoge pass. Belivoi heeft problemen om de bal te vangen. Coşcei is nu in balbezit. Coşcei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Craveţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Craveţchi passt de bal zonder na te denken. Costiuşco heeft problemen om de bal te vangen. Panfile bereikt de bal nog maar net als eerste. Panfile haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Tronciu rent richting de bal. Baban onderschept slim de pass. Coşcei verovert de bal door een tackle van achteren. Tronciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nistreanu probeert de bal aan de voet te houden. Casianovici geeft de bal voor. Cluş is nu in balbezit. Cluş geeft de bal voor. Panfile krijgt zijn hoofd ertegen. Sula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Capaclî kopt de bal weg. Cheltuitor is nu in balbezit. Cheltuitor passt de bal in één keer door. Daar is Panfile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panfile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hanţiş is nu in balbezit. Hanţiş geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moţoc neemt de hoekschop. Briia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 50%, `Golden Rainbow` Criuleni 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Alfa-Nistru` Glodeni - `Golden Rainbow` Criuleni 0:0

54e minuut.
Costiuşco is nu in balbezit. Costiuşco passt de bal zonder na te denken. Panfile bereikt de bal nog maar net als eerste. Panfile schiet op doel. Sula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - `Golden Rainbow` Criuleni 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Coşcei de bal. Coşcei speelt de bal door. Baban geeft de bal voor. Panfile bereikt de bal nog maar net als eerste. Panfile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - `Golden Rainbow` Criuleni 0:2

70e minuut.
Nistreanu is nu in balbezit. Nistreanu met een sublieme pass. Coşcei is nu in balbezit. Tronciu rent richting de bal. Tronciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Belivoi rent richting de bal. Belivoi geeft een lange en hoge pass. Panfile is nu in balbezit. Panfile haalt uit met een fantastische trap. Sula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - `Golden Rainbow` Criuleni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 51%, `Golden Rainbow` Criuleni 49%.
`Alfa-Nistru` Glodeni - `Golden Rainbow` Criuleni 0:3