Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cartier` Căuşeni `Floarea Soarelui` Sîngerei
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gabinschi is nu in balbezit. Minciună onderschept slim de pass. Lupuşor rent richting de bal. Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Griciuc met een harde bal richting middenveld. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozmalî tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cozmalî krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ciacanu probeert naar een medespeler te passen. Cozmalî met een sublieme pass. Gornea is nu in balbezit. Baldovici onderschept slim de pass. Baldovici draait met de bal, schiet en ... Aculov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 1:0

11e minuut.
Lupuşor passt de bal in één keer door. Ekmekci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabinschi probeert naar een medespeler te passen. Baldovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldovici haalt uit met een fantastische trap. Aculov bokst de bal weg.

15e minuut.
Taur is nu in balbezit. Bolofa onderschept slim de pass. Bolofa passt de bal zonder na te denken. Rebeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeja schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lupuşor probeert naar een medespeler te passen. Casim is nu in balbezit. Casim met een sublieme pass. Baldovici rent richting de bal. Baldovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cartier` Căuşeni 51%, `Floarea Soarelui` Sîngerei 49%.
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 1:0

66e minuut.
Klungelig pakt Ekmekci de bal. Lupuşor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekmekci. Ekmekci krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Cobirman onderschept slim de pass. Cobirman passt de bal met de wreef. Baldovici rent richting de bal. Baldovici haalt uit met een fantastische trap. Petcă probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 2:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meică met een harde bal richting middenveld. Garabadjiu kopt de bal weg. Gabinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabinschi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cartier` Căuşeni 49%, `Floarea Soarelui` Sîngerei 51%.
`Cartier` Căuşeni - `Floarea Soarelui` Sîngerei 2:0