Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:21
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.03
  • Stadion: mcrteam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
mcrteam Prutul Vladesti
Normal Tactiek T1
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
21.3 gemiddelde waardering 47
weak Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Palaiciuc kopt de bal weg. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicherschii bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Hobbock passt de bal met de wreef. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő passt de bal in één keer door. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Mérő met een snelle inworp. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Castillo is nu in balbezit. Paal! Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:1

7e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. Stepuhin is nu in balbezit. Huntelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:2

8e minuut.
Racu passt de bal zonder na te denken. Aizin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizin passt de bal zonder na te denken. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Răducan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mérő zal de hoekschop nemen. Răducan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Răducan speelt de bal door. Mérő kopt de bal weg. Przesmycki speelt de bal door. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:3

10e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Huntelaar is nu in balbezit. Daninos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos haalt uit met een fantastische trap. Răducan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Răducan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Huntelaar kopt de bal weg. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos rent richting de bal. Daninos haalt uit met een fantastische trap. Răducan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:4

16e minuut.
Hobbock met een sublieme pass. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő passt de bal met de wreef. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő geeft een lange en hoge pass. Tissot kopt de bal weg. Daninos rent richting de bal. Daninos draait met de bal, schiet en ... Răducan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:5

23e minuut.
Aizin probeert naar een medespeler te passen. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot passt de bal zonder na te denken. Daninos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:6

25e minuut.
Răducan met een sublieme pass. Przesmycki kopt de bal weg. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő geeft een lange en hoge pass. Daninos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:7

27e minuut.
Inworp. Mérő met de inworp. Przesmycki met een sublieme pass. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Phi Cường geeft een lange en hoge pass. Daici kopt de bal weg. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Răducan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:8

33e minuut.
Cabacinîi met een sublieme pass. Daninos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot geeft een hoge lob. Huntelaar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:9

39e minuut.
Hobbock met een sublieme pass. Klungelig pakt Daninos de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Răducan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:10

40e minuut.
Racu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gostopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Răducan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcrteam 76%, Prutul Vladesti 24%.
mcrteam - Prutul Vladesti 0:10

46e minuut.
Hobbock heeft problemen om de bal te vangen. Gostopan is nu in balbezit. Daninos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daninos krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Jus geeft de bal voor. Huntelaar kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Răducan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:11

47e minuut.
Gostopan speelt de bal door. Daar is Racu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Inworp. Tissot met de inworp. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki passt de bal met de wreef. Tissot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan geeft een hoge lob. Condurache probeert de bal aan de voet te houden. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tissot is nu in balbezit. Cabacinîi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tissot. Cabacinîi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cabacinîi kan niet meer verder spelen. Groapă komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Buitenspel voor Castillo. Goede buitenspelval van de verdediging. Migali komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Hobbock onderschept slim de pass. Hobbock probeert naar een medespeler te passen. Huntelaar kan de bal niet met de borst controleren. Migali rent richting de bal. Migali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hobbock speelt de bal door. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar speelt de bal door. Migali is nu in balbezit. Migali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Palaiciuc rent richting de bal. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Răducan bokst de bal weg. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:12

66e minuut.
Racu rent richting de bal. Racu passt de bal in één keer door. Daar is Craijdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:13

73e minuut.
Hobbock verovert de bal door een tackle van achteren. Przesmycki speelt de bal door. Huntelaar is nu in balbezit. Migali rent richting de bal. Migali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Przesmycki passt de bal met de wreef. Migali heeft problemen om de bal te vangen. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Răducan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Craijdan is nu in balbezit. Craijdan geeft de bal voor. Inworp. Tissot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przesmycki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Migali rent richting de bal. Migali schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:14

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Bicherschii de bal onder controle te krijgen. Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki met een sublieme pass. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. Huntelaar rent richting de bal. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali schiet op doel. Răducan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:15

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mérő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przesmycki geeft een hoge lob. Migali rent richting de bal. Migali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - Prutul Vladesti 0:16

89e minuut.
Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő geeft een lange en hoge pass. Tissot speelt de bal door. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Răducan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcrteam 78%, Prutul Vladesti 22%.
mcrteam - Prutul Vladesti 0:16