Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`CMC-Knauf` Criuleni `Alfa-Nistru` Glodeni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zagoreanu passt de bal in één keer door. Caraivan met een sublieme pass. Aoian met een sublieme pass. Andreiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Zagoreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caraivan is nu in balbezit. Tronciu verovert de bal door een tackle van achteren. Tronciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Caraivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Briia onderschept slim de pass. Briia geeft de bal voor. Coşcei bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşcei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gîra met een sublieme pass. Măriuca rent richting de bal. Nistreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Măriuca roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Măriuca kan niet meer verder spelen. Dodon komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Nistreanu is nu in balbezit. Andreiciuc rent richting de bal. Nistreanu onderschept slim de pass. Tronciu is nu in balbezit. Tronciu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tronciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşcei rent richting de bal. Tronciu rent richting de bal. Coşcei is nu in balbezit. Coşcei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian is nu in balbezit. Andreiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiciuc draait met de bal, schiet en ... Sula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Criuleni - `Alfa-Nistru` Glodeni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Criuleni 57%, `Alfa-Nistru` Glodeni 43%.
`CMC-Knauf` Criuleni - `Alfa-Nistru` Glodeni 1:0

49e minuut.
Izvoreanu speelt de bal door. Coşcei bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodon. Dodon krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Corobcean met een snelle inworp. Izvoreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Izvoreanu geeft de bal voor. Zagoreanu rent richting de bal. Zagoreanu draait met de bal, schiet en ... Sula bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Nistreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistreanu met een sublieme pass. Coşcei is nu in balbezit. Tronciu rent richting de bal. Tronciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Criuleni 50%, `Alfa-Nistru` Glodeni 50%.
`CMC-Knauf` Criuleni - `Alfa-Nistru` Glodeni 1:0