Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutul Vladesti `Acorex Wine Holding` Orhei
T1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 20.6
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Beliţchi geeft een hoge lob. Buciunci rent richting de bal. Cripps legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buciunci raakt geblesseerd tijdens het duel. Roseţ legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tissot met een snelle inworp. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki met een sublieme pass. Klungelig pakt Migali de bal. Migali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 1:0

9e minuut.
Phi Cường geeft een lange en hoge pass. Huntelaar kopt de bal weg. Migali rent richting de bal. Migali schiet op doel. Colteniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 2:0

18e minuut.
Hobbock speelt de bal door. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar passt de bal met de wreef. Srnec is nu in balbezit. Srnec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 3:0

23e minuut.
Srnec is nu in balbezit. Srnec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Migali de bal. Migali schiet op doel. Colteniuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 4:0

25e minuut.
Cripps verovert de bal door een tackle van achteren. Cripps speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ciacanu de bal onder controle te krijgen. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Buciunci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przesmycki speelt de bal door. Mérő speelt de bal door. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 5:0

35e minuut.
Sluţchi met een sublieme pass. Mérő rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciacanu. Ciacanu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki met een sublieme pass. Migali is nu in balbezit. Migali schiet op doel. Colteniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 37%, `Acorex Wine Holding` Orhei 63%.
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 5:0

46e minuut.
Srnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Srnec passt de bal met de wreef. Huntelaar rent richting de bal. Migali is nu in balbezit. Migali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Eremiţă de bal. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Migali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Calmas kopt de bal weg. Tissot geeft de bal voor. Klungelig pakt Copiţa de bal. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Huntelaar is nu in balbezit. Copiţa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huntelaar raakt geblesseerd tijdens het duel. Huntelaar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Colteniuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 7:0

61e minuut.
Przesmycki speelt de bal door. Copiţa heeft problemen om de bal te vangen. Huntelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Migali is nu in balbezit. Migali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 8:0

67e minuut.
Srnec is nu in balbezit. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali draait met de bal, schiet en ... Copiţa probeert de bal aan de voet te houden. Colteniuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 9:0

68e minuut.
Migali passt de bal zonder na te denken. Tissot rent richting de bal. Tissot geeft de bal voor. Srnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Srnec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 10:0

72e minuut.
Sluţchi probeert naar een medespeler te passen. Buciunci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şabanoğlu. Buciunci moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Buciunci kan niet meer verder spelen. Doboşaru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tissot met de inworp. Przesmycki geeft een hoge lob. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Colteniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 11:0

74e minuut.
Huntelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Ciacanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huntelaar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hobbock zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Srnec rent richting de bal. Srnec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 12:0

80e minuut.
Şabanoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sluţchi met een snelle inworp. Roseţ rent richting de bal. Roseţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Srnec kopt de bal weg. Copiţa geeft een lange en hoge pass. Mérő kopt de bal weg. Daar is Huntelaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 13:0

83e minuut.
Calmas rent richting de bal. Tissot onderschept slim de pass. Tissot passt de bal in één keer door. Srnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Srnec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mérő geeft de bal voor. Srnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Copiţa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Srnec raakt geblesseerd tijdens het duel. Srnec zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 14:0

85e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. Klungelig pakt Beliţchi de bal. Copiţa rent richting de bal. Migali verovert de bal door een tackle van achteren. Migali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 28%, `Acorex Wine Holding` Orhei 72%.
Prutul Vladesti - `Acorex Wine Holding` Orhei 14:0