Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speranta Nisporeni mcrteam
Zimbru Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea geeft de bal voor. Stepuhin heeft problemen om de bal te vangen. Andruh rent richting de bal. Andruh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorchea met een snelle inworp. Clitman rent richting de bal. Clitman geeft de bal voor. Diminenco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cucichin rent richting de bal. Misail rent richting de bal. Misail geeft de bal voor. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - mcrteam 1:0

28e minuut.
M`Hadhebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Clitman is nu in balbezit. Poleac is nu in balbezit. Clitman geeft een lange en hoge pass. Maţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - mcrteam 2:0

33e minuut.
Fedorchea met de inworp. Poleac kan de bal niet met de borst controleren. Gostopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Clitman verovert de bal door een tackle van achteren. Clitman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea speelt de bal door. Diminenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Diminenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - mcrteam 3:0

38e minuut.
Aizin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchea probeert naar een medespeler te passen. Andruh rent richting de bal. Andruh haalt uit met een fantastische trap. Maţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - mcrteam 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 35%, mcrteam 65%.
Speranta Nisporeni - mcrteam 4:0

46e minuut.
Riz` komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Clitman probeert naar een medespeler te passen. Poleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Daici de bal. Diminenco is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Stepuhin rent richting de bal. Andruh onderschept slim de pass. Andruh met een sublieme pass. Diminenco rent richting de bal. Diminenco haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Andruh rent richting de bal. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - mcrteam 5:0

56e minuut.
Cucichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diminenco onderschept slim de pass. Diminenco passt de bal zonder na te denken. Daar is Andruh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Khoury geeft de bal voor. Daar is Andruh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepuhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh verovert de bal door een tackle van achteren. Andruh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diminenco is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Khoury is nu in balbezit. Khoury geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Andruh de bal onder controle te krijgen. Fedorchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - mcrteam 6:0

85e minuut.
Andruh rent richting de bal. Diminenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh is nu in balbezit. Andruh haalt uit met een fantastische trap. Maţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - mcrteam 7:0

90e minuut.
Clitman probeert naar een medespeler te passen. Andruh heeft problemen om de bal te vangen. Andruh passt de bal in één keer door. Diminenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Diminenco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 27%, mcrteam 73%.
Speranta Nisporeni - mcrteam 7:0