Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cartier` Căuşeni `Farm Expo` Călăraşi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Colesnicov is nu in balbezit. Gabinschi verovert de bal door een tackle van achteren. Gabinschi passt de bal met de wreef. Baldovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Verdîş trapt de bal weg. Taur kopt de bal weg. Cobirman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobirman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Untu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganziuc is nu in balbezit. Baldovici verovert de bal door een tackle van achteren. Baldovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cozmalî is nu in balbezit. Rachieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachieru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cobzarenco de bal. Cobzarenco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Colesnicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobirman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobirman passt de bal in één keer door. Baldovici rent richting de bal. Baldovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cartier` Căuşeni 48%, `Farm Expo` Călăraşi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Cartier` Căuşeni - `Farm Expo` Călăraşi 0:0

48e minuut.
Cobirman passt de bal zonder na te denken. Moşneguţu rent richting de bal. Baldovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldovici krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Volîneţ is nu in balbezit. Volîneţ passt de bal met de wreef. Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Cobzarenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobzarenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Taur heeft problemen om de bal te vangen. Nudelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudelman passt de bal zonder na te denken. Cobzarenco is nu in balbezit. Cobzarenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lupuşor rent richting de bal. Lupuşor geeft een hoge lob. Baldovici is nu in balbezit. Baldovici schiet op doel. Ganziuc probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Untu rent richting de bal. Baldovici is nu in balbezit. Untu rent richting de bal. Baldovici verovert de bal door een tackle van achteren. Baldovici draait met de bal, schiet en ... Paal! Baldovici probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cartier` Căuşeni 50%, `Farm Expo` Călăraşi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Cartier` Căuşeni - `Farm Expo` Călăraşi 0:0