Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Floarea Soarelui` Sîngerei `Laredonax` Briceni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Caracu rent richting de bal. Gornea onderschept slim de pass. Gornea met een sublieme pass. Rebeja rent richting de bal. Rebeja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Biuşchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Biuşchin passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guleac met een snelle inworp. Balaş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ciupac rent richting de bal. Ciacanu onderschept slim de pass. Ciacanu passt de bal met de wreef. Rebeja is nu in balbezit. Rebeja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Foltea rent richting de bal. Foltea geeft een hoge lob. Meică kopt de bal weg. Arhiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Arhiv schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Floarea Soarelui` Sîngerei 52%, `Laredonax` Briceni 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Floarea Soarelui` Sîngerei - `Laredonax` Briceni 0:0

47e minuut.
Foltea rent richting de bal. Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună geeft de bal voor. Daar is Rebeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebeja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gornea onderschept slim de pass. Gornea speelt de bal door. Barbuieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeja onderschept slim de pass. Rebeja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ciacanu speelt de bal door. Caracu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciacanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ciacanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună probeert naar een medespeler te passen. Biuşchin speelt de bal door. Rebeja is nu in balbezit. Rebeja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gornea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bardier. Gornea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gornea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rebeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebeja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Floarea Soarelui` Sîngerei 45%, `Laredonax` Briceni 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Floarea Soarelui` Sîngerei - `Laredonax` Briceni 0:0