Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Alfa-Nistru` Glodeni Prutul Vladesti
Normal Tactiek T1
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar passt de bal met de wreef. Srnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki passt de bal in één keer door. Huntelaar rent richting de bal. Migali rent richting de bal. Migali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:1

11e minuut.
Srnec rent richting de bal. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Srnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali is nu in balbezit. Migali schiet op doel. Sula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:2

12e minuut.
Srnec rent richting de bal. Srnec passt de bal zonder na te denken. Mérő geeft de bal voor. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Casianovici de bal. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar geeft een lange en hoge pass. Srnec probeert de bal met de borst te controleren. Srnec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:4

17e minuut.
Şabanoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moţoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tronciu is nu in balbezit. Tronciu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mérő met een snelle inworp. Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki geeft een lange en hoge pass. Migali heeft problemen om de bal te vangen. Migali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Przesmycki met een sublieme pass. Srnec is nu in balbezit. Srnec passt de bal zonder na te denken. Migali rent richting de bal. Migali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Przesmycki kopt de bal weg. Klungelig pakt Caizer de bal. Srnec rent richting de bal. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Caizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar probeert naar een medespeler te passen. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali haalt uit met een fantastische trap. Sula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:5

43e minuut.
Mérő geeft de bal voor. Caizer rent richting de bal. Caizer geeft een hoge lob. Mérő geeft een lange en hoge pass. Srnec krijgt zijn hoofd ertegen. Sula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 77%, Prutul Vladesti 23%.
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:5

48e minuut.
Mérő rent richting de bal. Mérő passt de bal zonder na te denken. Huntelaar is nu in balbezit. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:6

50e minuut.
Nistreanu controleert de bal met de borst. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar met een sublieme pass. Mérő rent richting de bal. Mérő haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:7

50e minuut.
Daninos komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Caizer passt de bal zonder na te denken. Moţoc speelt de bal door. Przesmycki met een sublieme pass. Daninos is nu in balbezit. Daninos haalt uit met een fantastische trap. Sula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Daar is Casianovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sula met een sublieme pass. Mérő kopt de bal weg. Babii heeft problemen om de bal te vangen. Przesmycki speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mérő met de inworp. Przesmycki geeft een hoge lob. Casianovici heeft problemen om de bal te vangen. Srnec is nu in balbezit. Srnec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tissot geeft een lange en hoge pass. Srnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar is nu in balbezit. Srnec bereikt de bal nog maar net als eerste. Srnec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:8

70e minuut.
Gîra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tissot met de inworp. Przesmycki is nu in balbezit. Przesmycki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Huntelaar probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Huntelaar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:9

72e minuut.
Inworp. Tissot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daninos geeft een hoge lob. Srnec is nu in balbezit. Srnec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:10

73e minuut.
Huntelaar passt de bal met de wreef. Mérő rent richting de bal. Mérő speelt de bal door. Daninos is nu in balbezit. Daninos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gîra probeert de bal aan de voet te houden. Babii is nu in balbezit. Mérő onderschept slim de pass. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mérő verovert de bal door een tackle van achteren. Mérő speelt de bal door. Daninos rent richting de bal. Srnec is nu in balbezit. Srnec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Casianovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar passt de bal met de wreef. Srnec rent richting de bal. Srnec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:11

88e minuut.
Şabanoğlu geeft een hoge lob. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő geeft de bal voor. Daninos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Srnec rent richting de bal. Srnec geeft de bal voor. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caizer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Alfa-Nistru` Glodeni 77%, Prutul Vladesti 23%.
`Alfa-Nistru` Glodeni - Prutul Vladesti 0:12