Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:20
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.03
  • Stadion: mcrteam Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3028
mcrteam `Cartier` Căuşeni
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Niculai verovert de bal door een tackle van achteren. Niculai passt de bal zonder na te denken. Racu bereikt de bal nog maar net als eerste. Racu haalt uit met een fantastische trap. Griciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - `Cartier` Căuşeni 1:0

25e minuut.
Niculai onderschept slim de pass. Niculai passt de bal in één keer door. Racu bereikt de bal nog maar net als eerste. Racu schiet op doel. Griciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Cobirman is nu in balbezit. Niculai is nu in balbezit. Taur rent richting de bal. Niculai verovert de bal door een tackle van achteren. Niculai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Casim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taur is nu in balbezit. Niculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Lupuşor bereikt de bal nog maar net als eerste. Racu onderschept slim de pass. Racu passt de bal met de wreef. Niculai bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gheorghiev geeft een hoge lob. Cucichin kopt de bal weg. Daar is Garabadjiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angheluţov rent richting de bal. Angheluţov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcrteam 41%, `Cartier` Căuşeni 59%.
mcrteam - `Cartier` Căuşeni 1:0

48e minuut.
Niculai heeft problemen om de bal te vangen. Niculai passt de bal met de wreef. Garabadjiu met een sublieme pass. Racu rent richting de bal. Racu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Casim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caziuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Caziuc geeft een hoge lob. Baldovici heeft problemen om de bal te vangen. Baldovici maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Niculai met een sublieme pass. Racu rent richting de bal. Lupuşor is nu in balbezit. Racu bereikt de bal nog maar net als eerste. Racu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cucichin rent richting de bal. Baldovici verovert de bal door een tackle van achteren. Cobirman is nu in balbezit. Baldovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lupuşor is nu in balbezit. Bicherschii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicherschii passt de bal met de wreef. Racu is nu in balbezit. Racu draait met de bal, schiet en ... Griciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cucichin verovert de bal door een tackle van achteren. Cucichin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lupuşor de bal. Niculai is nu in balbezit. Niculai haalt uit met een fantastische trap. Griciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcrteam - `Cartier` Căuşeni 2:0

88e minuut.
Cobirman rent richting de bal. Cobirman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lupuşor de bal. Racu bereikt de bal nog maar net als eerste. Racu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcrteam 33%, `Cartier` Căuşeni 67%.
mcrteam - `Cartier` Căuşeni 2:0