Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Farm Expo` Călăraşi `Alfa-Nistru` Dubăsari
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Nudelman rent richting de bal. Caliniuc rent richting de bal. Nudelman verovert de bal door een tackle van achteren. Nudelman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - `Alfa-Nistru` Dubăsari 1:0

14e minuut.
Nudelman verovert de bal door een tackle van achteren. Nudelman passt de bal zonder na te denken. Bunescu rent richting de bal. Cotenco onderschept slim de pass. Cotenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boldescu is nu in balbezit. Volîneţ begaat een overtreding. Boldescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boldescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Slobodeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Slobodeniuc schiet op doel. Untu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bunescu geeft een hoge lob. Volîneţ kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dolenco de bal onder controle te krijgen. Chibalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibalenco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dolenco passt de bal met de wreef. Inworp. Slobodeniuc met een snelle inworp. Gribincea rent richting de bal. Gribincea schiet op doel. Verdîş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Ghernaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iuşcenco rent richting de bal. Iuşcenco passt de bal met de wreef. Cobzarenco rent richting de bal. Cobzarenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Călăraşi 43%, `Alfa-Nistru` Dubăsari 57%.
`Farm Expo` Călăraşi - `Alfa-Nistru` Dubăsari 1:0

54e minuut.
Cobzarenco is nu in balbezit. Puha onderschept slim de pass. Puha probeert naar een medespeler te passen. Chibalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibalenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Farm Expo` Călăraşi - `Alfa-Nistru` Dubăsari 1:1

57e minuut.
Rachieru met een snelle inworp. Nudelman is nu in balbezit. Nudelman speelt de bal door. Ganziuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganziuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Untu is nu in balbezit. Chibalenco onderschept slim de pass. Dolenco probeert naar een medespeler te passen. Gribincea rent richting de bal. Gribincea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - `Alfa-Nistru` Dubăsari 1:2

71e minuut.
Iuşcenco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puha de bal. Puha speelt de bal door. Nudelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudelman draait met de bal, schiet en ... Angheni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Caliniuc passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Nudelman de bal onder controle te krijgen. Hioarî rent richting de bal. Cobzarenco rent richting de bal. Cobzarenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Călăraşi 46%, `Alfa-Nistru` Dubăsari 54%.
`Farm Expo` Călăraşi - `Alfa-Nistru` Dubăsari 1:2