Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Briceni `CMC-Knauf` Criuleni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Doeltrap. Barbuieru trapt de bal weg van het doel. Zagoreanu probeert naar een medespeler te passen. Panciu rent richting de bal. Panciu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Caraivan is nu in balbezit. Dilevschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dilevschi passt de bal in één keer door. Caracu is nu in balbezit. Caracu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Briceni - `CMC-Knauf` Criuleni 1:0

40e minuut.
Păscăluţ speelt de bal door. Zagoreanu controleert de bal met de borst. Inguleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracu is nu in balbezit. Caracu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Briceni - `CMC-Knauf` Criuleni 2:0

43e minuut.
Zagoreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dodon is nu in balbezit. Dodon met een sublieme pass. Andreiciuc rent richting de bal. Andreiciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Briceni 54%, `CMC-Knauf` Criuleni 46%.
`Laredonax` Briceni - `CMC-Knauf` Criuleni 2:0

55e minuut.
Bardier is nu in balbezit. Bardier geeft een hoge lob. Daar is Corobcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilevschi is nu in balbezit. Dilevschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inguleţ kopt de bal weg. Ciupac is nu in balbezit. Caracu rent richting de bal. Caracu haalt uit met een fantastische trap. Dîrtu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Briceni - `CMC-Knauf` Criuleni 3:0

62e minuut.
Izvoreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Izvoreanu passt de bal met de wreef. Dodon is nu in balbezit. Aoian rent richting de bal. Aoian draait met de bal, schiet en ... Iaruşevicius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Corobcean kopt de bal weg. Aoian is nu in balbezit. Bardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian verovert de bal door een tackle van achteren. Aoian draait met de bal, schiet en ... Iaruşevicius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Barbuieru is nu in balbezit. Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian passt de bal met de wreef. Andreiciuc is nu in balbezit. Andreiciuc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Izvoreanu geeft een lange en hoge pass. Zagoreanu is nu in balbezit. Zagoreanu speelt de bal door. Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Briceni 50%, `CMC-Knauf` Criuleni 50%.
`Laredonax` Briceni - `CMC-Knauf` Criuleni 3:0