Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Fortrading Meridian` Rezina Roma Balti
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 23
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Garin is nu in balbezit. Mediaş probeert naar een medespeler te passen. Glovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garin onderschept slim de pass. Garin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Maiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiuc speelt de bal door. Oţel is nu in balbezit. Oţel draait met de bal, schiet en ... Burovenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fortrading Meridian` Rezina - Roma Balti 1:0

28e minuut.
Gorenbuh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mediaş de bal. Garin onderschept slim de pass. Gorenbuh rent richting de bal. Gorenbuh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maiuc is nu in balbezit. Didilică verovert de bal door een tackle van achteren. Didilică probeert naar een medespeler te passen. Oţel is nu in balbezit. Oţel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 61%, Roma Balti 39%.
`Fortrading Meridian` Rezina - Roma Balti 1:0

53e minuut.
Luşan is nu in balbezit. Luşan geeft de bal voor. Guranda heeft problemen om de bal te vangen. Maiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Maiuc is nu in balbezit. Didilică probeert naar een medespeler te passen. Oţel rent richting de bal. Oţel draait met de bal, schiet en ... Blajin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Glovan heeft problemen om de bal te vangen. Curcenco probeert naar een medespeler te passen. Oţel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiuc rent richting de bal. Maiuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Cociureţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brehuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociureţ begaat een overtreding. Brehuleţ wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev passt de bal met de wreef. Oneianu met een sublieme pass. Garin is nu in balbezit. Garin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Danilo met een sublieme pass. Maiuc kopt de bal weg. Guranda rent richting de bal. Oţel onderschept slim de pass. Oţel schiet op doel. Burovenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Burovenco niet meer kan verder spelen. Caraulinii komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Caraulinii trapt de bal weg van het doel. Andreev kopt de bal weg. Klungelig pakt Garin de bal. Gorenbuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorenbuh draait met de bal, schiet en ... Danilo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Fortrading Meridian` Rezina - Roma Balti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 52%, Roma Balti 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Fortrading Meridian` Rezina - Roma Balti 1:1