Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Ionel` Cahul `Farm Expo` Donduşeni
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Catunchin kopt de bal weg. Daar is Cinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaneagra verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazlicaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazlicaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `Farm Expo` Donduşeni 0:1

8e minuut.
Tamazlicaru rent richting de bal. Tamazlicaru probeert naar een medespeler te passen. Cinov rent richting de bal. Cinov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `Farm Expo` Donduşeni 0:2

15e minuut.
Barbaneagra met een sublieme pass. Costneco bereikt de bal nog maar net als eerste. Costneco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `Farm Expo` Donduşeni 0:3

18e minuut.
Zuev is nu in balbezit. Tamazlicaru onderschept slim de pass. Cinov is nu in balbezit. Tamazlicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazlicaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Costantinescu geeft de bal voor. Inworp. Burdan met een snelle inworp. Tamazlicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazlicaru geeft een lange en hoge pass. Chiselev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zuev is nu in balbezit. Burdan verovert de bal door een tackle van achteren. Burdan passt de bal met de wreef. Cinov is nu in balbezit. Cinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barbaneagra verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaneagra probeert naar een medespeler te passen. Hamza probeert naar een medespeler te passen. Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerniaţchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Şvarţman probeert de bal met de borst te controleren. Hamza bereikt de bal nog maar net als eerste. Şvarţman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza is nu in balbezit. Hamza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Cinov passt de bal in één keer door. Cîsa is nu in balbezit. Cîsa passt de bal in één keer door. Daar is Tamazlicaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamazlicaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Costneco probeert naar een medespeler te passen. Şvarţman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza verovert de bal door een tackle van achteren. Cerniaţchi rent richting de bal. Cerniaţchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chirin rent richting de bal. Chirin passt de bal zonder na te denken. Tamazlicaru is nu in balbezit. Tamazlicaru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chirin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `Farm Expo` Donduşeni 0:4

43e minuut.
Costneco kopt de bal weg. Zuev rent richting de bal. Cinov verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazlicaru rent richting de bal. Tamazlicaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Ionel` Cahul 59%, `Farm Expo` Donduşeni 41%.
`Ionel` Cahul - `Farm Expo` Donduşeni 0:4

47e minuut.
Zuev heeft problemen om de bal te vangen. Tamazlicaru rent richting de bal. Cinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazlicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazlicaru draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cîsa met de inworp. Costneco probeert naar een medespeler te passen. Tamazlicaru met een sublieme pass. Cinov is nu in balbezit. Cinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `Farm Expo` Donduşeni 0:5

50e minuut.
Costantinescu passt de bal zonder na te denken. Cinov is nu in balbezit. Cinov passt de bal met de wreef. Tamazlicaru rent richting de bal. Tamazlicaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Obrijanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorin met de inworp. Hamza rent richting de bal. Hamza geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Hamza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamza passt de bal zonder na te denken. Lisan is nu in balbezit. Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerniaţchi schiet op doel. Cruţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `Farm Expo` Donduşeni 1:5

73e minuut.
Zuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Obrijanu de bal onder controle te krijgen. Cerniaţchi rent richting de bal. Cerniaţchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Costneco de bal. Hamza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Obrijanu de bal onder controle te krijgen. Cruţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Ionel` Cahul 46%, `Farm Expo` Donduşeni 54%.
`Ionel` Cahul - `Farm Expo` Donduşeni 1:5