Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Victiana SRL` Rîşcani `Aroma` Cahul
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Klungelig pakt Bura de bal. Cobuleanschi rent richting de bal. Met opzet legt Golu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Golu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Răşină passt de bal met de wreef. Coptu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupan begaat een overtreding. Lupan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Arseni geeft de bal voor. Vornicescu rent richting de bal. Visloţchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visloţchi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klungelig pakt Răşină de bal. Şcepeţ rent richting de bal. Răşină schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Răşină krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Răşină verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicescu speelt de bal door. Crîcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîcenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Cobuleanschi passt de bal met de wreef. Calinici is nu in balbezit. Calinici passt de bal zonder na te denken. Şcepeţ is nu in balbezit. Şcepeţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Basamalerca verovert de bal door een tackle van achteren. Cobuleanschi begaat een overtreding. Basamalerca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basamalerca met een snel genomen vrije trap. Crîcenco is nu in balbezit. Crîcenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drîiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crîcenco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - `Aroma` Cahul 0:1

45e minuut.
Calinici speelt de bal door. Cerempei is nu in balbezit. Tiron rent richting de bal. Şcepeţ verovert de bal door een tackle van achteren. Şcepeţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Victiana SRL` Rîşcani 43%, `Aroma` Cahul 57%.
`Victiana SRL` Rîşcani - `Aroma` Cahul 0:1

55e minuut.
Răşină passt de bal in één keer door. Basamalerca is nu in balbezit. Basamalerca met een sublieme pass. Crîcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîcenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Basamalerca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobuleanschi rent richting de bal. Basamalerca maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Basamalerca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Galaju bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaju geeft de bal voor. Cozarenco kopt de bal weg. Daar is Cerempei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerempei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lupan met de inworp. Răşină bereikt de bal nog maar net als eerste. Răşină passt de bal in één keer door. Crîcenco is nu in balbezit. Crîcenco draait met de bal, schiet en ... Drîiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Calinici passt de bal in één keer door. Cerempei is nu in balbezit. Şcepeţ rent richting de bal. Şcepeţ haalt uit met een fantastische trap. Cozarenco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Antropov onderschept slim de pass. Antropov probeert naar een medespeler te passen. Bercovici is nu in balbezit. Crîcenco onderschept slim de pass. Crîcenco draait met de bal, schiet en ... Drîiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Victiana SRL` Rîşcani 39%, `Aroma` Cahul 61%.
`Victiana SRL` Rîşcani - `Aroma` Cahul 0:1