Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Ungheni `Cricova` Cimişlia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Cherdevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecnei rent richting de bal. Pecnei passt de bal in één keer door. Floşman bereikt de bal nog maar net als eerste. Floşman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Cricova` Cimişlia 0:1

12e minuut.
Jadan kan de bal niet met de borst controleren. Arbuz rent richting de bal. Inworp. Goiciuc met een snelle inworp. Jadan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cobirman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobirman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arbuz de bal. Pecnei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecnei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Cricova` Cimişlia 0:2

21e minuut.
Floşman passt de bal zonder na te denken. Pecnei bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbuz begaat een overtreding. Arbuz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Corcodică speelt de bal door. Dibîc is nu in balbezit. Dibîc met een sublieme pass. Dogolici heeft problemen om de bal te vangen. Dogolici draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Cricova` Cimişlia 1:2

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obreja met een harde bal richting middenveld. Bzovi kopt de bal weg. Dogolici rent richting de bal. Dogolici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Laredonax` Ungheni - `Cricova` Cimişlia 2:2

39e minuut.
Jadan verovert de bal door een tackle van achteren. Jadan speelt de bal door. Bzovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Floşman rent richting de bal. Floşman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cherdevara is nu in balbezit. Cherdevara geeft een lange en hoge pass. Cozubeţ probeert de bal met de borst te controleren. Dogolici is nu in balbezit. Dogolici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 55%, `Cricova` Cimişlia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Laredonax` Ungheni - `Cricova` Cimişlia 2:2

53e minuut.
Dibîc passt de bal met de wreef. Jadan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cherdevara. Jadan raakt geblesseerd tijdens het duel. Goiciuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bzovi rent richting de bal. Pecnei onderschept slim de pass. Pecnei passt de bal met de wreef. Floşman bereikt de bal nog maar net als eerste. Floşman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gordiencu kopt de bal weg. Arbuz rent richting de bal. Pecnei begaat een overtreding. Pecnei krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Cobaşnian geeft een hoge lob. Burodenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Burodenco met een sublieme pass. Floşman bereikt de bal nog maar net als eerste. Floşman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Dogolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobaşnian rent richting de bal. Dogolici onderschept slim de pass. Dogolici schiet op doel. Obreja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Cricova` Cimişlia 3:2

82e minuut.
Chiruneţ is nu in balbezit. Chiruneţ passt de bal zonder na te denken. Bzovi rent richting de bal. Pecnei verovert de bal door een tackle van achteren. Pecnei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 48%, `Cricova` Cimişlia 52%.
`Laredonax` Ungheni - `Cricova` Cimişlia 3:2