Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Balti `CMC-Knauf` Străşeni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Fluieraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneianu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iamşci. Iamşci krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Iamşci is nu in balbezit. Iamşci geeft een hoge lob. Gafeli kopt de bal weg. Vassermann rent richting de bal. Vassermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - `CMC-Knauf` Străşeni 0:1

8e minuut.
Gordei bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev onderschept slim de pass. Andreev speelt de bal door. Garin is nu in balbezit. Garin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roma Balti - `CMC-Knauf` Străşeni 1:1

17e minuut.
Iamşci rent richting de bal. Didilică is nu in balbezit. Didilică passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gorenbuh de bal. Gorenbuh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gordei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordei geeft een hoge lob. Blajin rent richting de bal. Gafeli onderschept slim de pass. Gafeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gordei verovert de bal door een tackle van achteren. Lupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordei speelt de bal door. Gafeli rent richting de bal. Gafeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - `CMC-Knauf` Străşeni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Balti 48%, `CMC-Knauf` Străşeni 52%.
Roma Balti - `CMC-Knauf` Străşeni 1:2

70e minuut.
Didilică probeert naar een medespeler te passen. Garin is nu in balbezit. Iamşci is nu in balbezit. Garin verovert de bal door een tackle van achteren. Garin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Garin rent richting de bal. Garin passt de bal in één keer door. Vassermann is nu in balbezit. Gafeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafeli schiet op doel. Caraulinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - `CMC-Knauf` Străşeni 1:3

80e minuut.
Didilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Didilică probeert naar een medespeler te passen. Garin rent richting de bal. Gorenbuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorenbuh draait met de bal, schiet en ... Bega bokst de bal weg.

87e minuut.
Iojiţă geeft de bal voor. Andreev is nu in balbezit. Andreev passt de bal zonder na te denken. Garin is nu in balbezit. Garin draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Garin rent richting de bal. Iojiţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garin raakt geblesseerd tijdens het duel. Garin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - `CMC-Knauf` Străşeni 2:3

89e minuut.
Gafeli passt de bal zonder na te denken. Fluieraş is nu in balbezit. Fluieraş passt de bal zonder na te denken. Gorenbuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorenbuh schiet op doel. Bega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Balti 40%, `CMC-Knauf` Străşeni 60%.
Roma Balti - `CMC-Knauf` Străşeni 2:3