Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Fortrading Meridian` Rezina `CMC-Knauf` Chişinău
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Cotovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţel begaat een overtreding. Cotovschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostahi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mutoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Braşovean onderschept slim de pass. Braşovean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir geeft een lange en hoge pass. Daar is Gherber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oţel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Glovan is nu in balbezit. Vovc verovert de bal door een tackle van achteren. Vovc speelt de bal door. Braşovean rent richting de bal. Braşovean draait met de bal, schiet en ... Danilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fortrading Meridian` Rezina - `CMC-Knauf` Chişinău 0:1

26e minuut.
Petrea probeert naar een medespeler te passen. Oţel rent richting de bal. Oţel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sturzu de bal onder controle te krijgen. Zvertovschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Fortrading Meridian` Rezina - `CMC-Knauf` Chişinău 1:1

27e minuut.
Oţel met een sublieme pass. Braşovean bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutoi is nu in balbezit. Braşovean onderschept slim de pass. Braşovean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zvertovschi trapt de bal weg. Klungelig pakt Mediaş de bal. Vovc rent richting de bal. Vovc draait met de bal, schiet en ... Danilo bokst de bal weg.

34e minuut.
Maiuc is nu in balbezit. Ostahi is nu in balbezit. Maiuc begaat een overtreding. Maiuc krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Braşovean bereikt de bal nog maar net als eerste. Braşovean passt de bal zonder na te denken. Glovan controleert de bal met de borst. Vovc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vovc haalt uit met een fantastische trap. Paal! Danilo bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Mediaş de bal. Chinaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinaru passt de bal met de wreef. Braşovean bereikt de bal nog maar net als eerste. Braşovean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vovc is nu in balbezit. Glovan rent richting de bal. Vovc verovert de bal door een tackle van achteren. Vovc draait met de bal, schiet en ... Braşovean krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fortrading Meridian` Rezina - `CMC-Knauf` Chişinău 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 65%, `CMC-Knauf` Chişinău 35%.
`Fortrading Meridian` Rezina - `CMC-Knauf` Chişinău 1:2

53e minuut.
Mediaş met een sublieme pass. Maiuc is nu in balbezit. Maiuc passt de bal zonder na te denken. Oţel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Maiuc rent richting de bal. Oţel rent richting de bal. Maiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiuc draait met de bal, schiet en ... Gherber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Glovan verovert de bal door een tackle van achteren. Glovan met een sublieme pass. Braşovean is nu in balbezit. Vovc rent richting de bal. Vovc haalt uit met een fantastische trap. Danilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Doeltrap. Danilo met een harde bal richting middenveld. Ostahi kopt de bal weg. Vovc rent richting de bal. Vovc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 59%, `CMC-Knauf` Chişinău 41%.
`Fortrading Meridian` Rezina - `CMC-Knauf` Chişinău 1:2