Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Basvinex` Anenii Noi `Farm Expo` Donduşeni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Costneco verovert de bal door een tackle van achteren. Costneco passt de bal in één keer door. Cinov is nu in balbezit. Cinov haalt uit met een fantastische trap. Antosiac probeert de bal aan de voet te houden. Bodur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tamazlicaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burdan neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cohonenco probeert de bal met de borst te controleren. Bodur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - `Farm Expo` Donduşeni 0:1

10e minuut.
Tamazlicaru is nu in balbezit. Tamazlicaru passt de bal zonder na te denken. Cinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinov schiet op doel. Bodur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - `Farm Expo` Donduşeni 0:2

13e minuut.
Tamazlicaru speelt de bal door. Cîsa heeft problemen om de bal te vangen. Cîsa probeert naar een medespeler te passen. Tamazlicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazlicaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Şvarţman rent richting de bal. Chirinciuc onderschept slim de pass. Chirinciuc passt de bal met de wreef. Cecelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecelea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Chelan is nu in balbezit. Chelan passt de bal met de wreef. Lisan rent richting de bal. Gărbălău onderschept slim de pass. Gărbălău geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Costneco bereikt de bal nog maar net als eerste. Costneco passt de bal in één keer door. Antosiac is nu in balbezit. Cinov verovert de bal door een tackle van achteren. Cinov haalt uit met een fantastische trap. Bodur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Chelan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinov is nu in balbezit. Cinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - `Farm Expo` Donduşeni 0:3

39e minuut.
Boltari speelt de bal door. Talpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpa passt de bal met de wreef. Dobrovolschi is nu in balbezit. Dobrovolschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - `Farm Expo` Donduşeni 1:3

42e minuut.
Talpa passt de bal zonder na te denken. Daar is Tamazlicaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamazlicaru speelt de bal door. Cinov is nu in balbezit. Cinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Anenii Noi 51%, `Farm Expo` Donduşeni 49%.
`Basvinex` Anenii Noi - `Farm Expo` Donduşeni 1:3

81e minuut.
Klungelig pakt Lisan de bal. Gărbălău rent richting de bal. Gărbălău passt de bal zonder na te denken. Cecelea is nu in balbezit. Cecelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Anenii Noi 43%, `Farm Expo` Donduşeni 57%.
`Basvinex` Anenii Noi - `Farm Expo` Donduşeni 1:3