Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cricova` Cimişlia `Aroma` Cahul
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Cozarenco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burodenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecnei is nu in balbezit. Pecnei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ciosia is nu in balbezit. Garber verovert de bal door een tackle van achteren. Garber met een sublieme pass. Profir is nu in balbezit. Profir geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cozubeţ geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bura met de inworp. Garber rent richting de bal. Garber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Cricova` Cimişlia - `Aroma` Cahul 0:1

19e minuut.
Răşină rent richting de bal. Pecnei onderschept slim de pass. Pecnei passt de bal met de wreef. Floşman is nu in balbezit. Floşman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Răşină met een sublieme pass. Pecnei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecnei passt de bal in één keer door. Floşman rent richting de bal. Floşman draait met de bal, schiet en ... Ciocanari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Cozubeţ geeft een hoge lob. Antropov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garber de bal onder controle te krijgen. Crîcenco rent richting de bal. Crîcenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Răşină bereikt de bal nog maar net als eerste. Răşină met een sublieme pass. Garber rent richting de bal. Crîcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîcenco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Cobaşnian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garber is nu in balbezit. Garber geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cobaşnian geeft een hoge lob. Inworp. Profir met de inworp. Garber is nu in balbezit. Garber geeft de bal voor. Obreja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cimişlia 48%, `Aroma` Cahul 52%.
`Cricova` Cimişlia - `Aroma` Cahul 0:1

53e minuut.
Chiruneţ rent richting de bal. Chiruneţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Garber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crîcenco rent richting de bal. Crîcenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Garber kopt de bal weg. Cobaşnian rent richting de bal. Cobaşnian geeft de bal voor. Crîcenco is nu in balbezit. Crîcenco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chiruneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crîcenco verovert de bal door een tackle van achteren. Garber is nu in balbezit. Crîcenco rent richting de bal. Crîcenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Garber bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiruneţ onderschept slim de pass. Chiruneţ passt de bal in één keer door. Floşman is nu in balbezit. Floşman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ciosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciosia geeft een hoge lob. Daar is Cozarenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floşman is nu in balbezit. Floşman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cozubeţ geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Garber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cimişlia 51%, `Aroma` Cahul 49%.
`Cricova` Cimişlia - `Aroma` Cahul 0:1