Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Ungheni `Victiana SRL` Rîşcani
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Coptu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coptu geeft de bal voor. Klungelig pakt Şcepeţ de bal. Şcepeţ draait met de bal, schiet en ... Doroş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cimirinschi is nu in balbezit. Cimirinschi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aghenii de bal. Arseni onderschept slim de pass. Arseni geeft een lange en hoge pass. Doroş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Arbuz rent richting de bal. Cobuleanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbuz maakt een afschuwelijke overtreding. Arbuz krijgt een gele kaart. Cobuleanschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galaju met een snel genomen vrije trap. Cangaş rent richting de bal. Şcepeţ verovert de bal door een tackle van achteren. Şcepeţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dibîc verovert de bal door een tackle van achteren. Cobuleanschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cobuleanschi probeert naar een medespeler te passen. Şcepeţ rent richting de bal. Şcepeţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `Victiana SRL` Rîşcani 0:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cobirman met de inworp. Dibîc rent richting de bal. Dibîc passt de bal met de wreef. Bercovici onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 49%, `Victiana SRL` Rîşcani 51%.
`Laredonax` Ungheni - `Victiana SRL` Rîşcani 0:1

55e minuut.
Corcodică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbuz met een sublieme pass. Klungelig pakt Dibîc de bal. Dibîc draait met de bal, schiet en ... Drîiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Cangaş geeft een hoge lob. Inworp. Coptu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerempei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerempei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 38%, `Victiana SRL` Rîşcani 62%.
`Laredonax` Ungheni - `Victiana SRL` Rîşcani 0:1