Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`CMC-Knauf` Chişinău Roma Balti
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Garin rent richting de bal. Garin geeft een hoge lob. Andreev kopt de bal weg. Garin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Chişinău - Roma Balti 0:1

16e minuut.
Andreev verovert de bal door een tackle van achteren. Andreev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sturzu de bal onder controle te krijgen. Gorenbuh is nu in balbezit. Gorenbuh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zvertovschi met een harde bal richting middenveld. Lupan kopt de bal weg. Gorenbuh is nu in balbezit. Garin is nu in balbezit. Garin haalt uit met een fantastische trap. Zvertovschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Oneianu is nu in balbezit. Oneianu speelt de bal door. Gorenbuh rent richting de bal. Garin rent richting de bal. Garin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Chişinău - Roma Balti 0:2

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Blajin de bal onder controle te krijgen. Chinaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Blajin ... Strafschop! Directe rode kaart, Blajin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Blajin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chinaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vovc neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Caraulinii bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Plugaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Didilică verovert de bal door een tackle van achteren. Didilică speelt de bal door. Gorenbuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorenbuh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`CMC-Knauf` Chişinău - Roma Balti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Chişinău 65%, Roma Balti 35%.
`CMC-Knauf` Chişinău - Roma Balti 0:3

49e minuut.
Lupan met een sublieme pass. Didilică is nu in balbezit. Vovc onderschept slim de pass. Vovc draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guranda de bal onder controle te krijgen. Caraulinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gherber kopt de bal weg. Cotovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garin. Garin krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vassermann komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lupan probeert de bal met de borst te controleren. Ostahi onderschept slim de pass. Ostahi speelt de bal door. Vovc rent richting de bal. Vovc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Plugaru is nu in balbezit. Garin onderschept slim de pass. Coşieru maakt een afschuwelijke overtreding. Coşieru is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Garin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Garin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Chişinău 49%, Roma Balti 51%.
`CMC-Knauf` Chişinău - Roma Balti 0:3