Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Ionel` Cahul `Basvinex` Anenii Noi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Chelan geeft een lange en hoge pass. Patrachi controleert de bal met de borst. Chelan is nu in balbezit. Dobrovolschi rent richting de bal. Dobrovolschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barbaneagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaneagra verovert de bal door een tackle van achteren. Hamza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Antosiac geeft een lange en hoge pass. Cerniaţchi probeert de bal aan de voet te houden. Patrachi met een sublieme pass. Corotici is nu in balbezit. Corotici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hamza onderschept slim de pass. Hamza geeft de bal voor. Fedorin is nu in balbezit. Fedorin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cohonenco de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Ionel` Cahul 63%, `Basvinex` Anenii Noi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Ionel` Cahul - `Basvinex` Anenii Noi 0:0

49e minuut.
Dobrovolschi onderschept slim de pass. Dobrovolschi probeert naar een medespeler te passen. Tigulea rent richting de bal. Cecelea verovert de bal door een tackle van achteren. Cecelea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Cecelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tigulea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cecelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chirinciuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cecelea rent richting de bal. Cecelea schiet op doel. Chiselev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Hamza rent richting de bal. Chirinciuc begaat een overtreding. Hamza raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbaneagra met een snel genomen vrije trap. Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerniaţchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Costantinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corotici geeft de bal voor. Barbaneagra rent richting de bal. Cerniaţchi rent richting de bal. Cerniaţchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bodur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Chelan kopt de bal weg. Cecelea probeert de bal aan de voet te houden. Chirin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cecelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrovolschi komt bij de bal en schiet. Chiselev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Chelan geeft een hoge lob. Costantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantinescu speelt de bal door. Cecelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Patrachi probeert naar een medespeler te passen. Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boltari begaat een overtreding. Boltari krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cerniaţchi rent richting de bal. Chelan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamza onderschept slim de pass. Cerniaţchi is nu in balbezit. Cerniaţchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `Basvinex` Anenii Noi 1:0

71e minuut.
Chelan is nu in balbezit. Barbaneagra onderschept slim de pass. Barbaneagra speelt de bal door. Cerniaţchi is nu in balbezit. Cerniaţchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barbaneagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinciuc onderschept slim de pass. Chirinciuc met een sublieme pass. Klungelig pakt Cecelea de bal. Cecelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Ionel` Cahul 48%, `Basvinex` Anenii Noi 52%.
`Ionel` Cahul - `Basvinex` Anenii Noi 1:0