Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Farm Expo` Donduşeni `CMC-Knauf` Şoldăneşti
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
matig Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Cîsa met de inworp. Tamazlicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiosea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tamazlicaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tamazlicaru neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Luţco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cipilevschi de bal. Caşcavalov rent richting de bal. Caşcavalov haalt uit met een fantastische trap. Cruţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 0:1

13e minuut.
Costneco bereikt de bal nog maar net als eerste. Caşcavalov onderschept slim de pass. Obrijanu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Obrijanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Chiosea onderschept slim de pass. Chiosea geeft een hoge lob. Caşcavalov rent richting de bal. Caşcavalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 0:2

22e minuut.
Luţco probeert de bal aan de voet te houden. Chiosea is nu in balbezit. Chiosea geeft een hoge lob. Caşcavalov rent richting de bal. Caşcavalov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Caşcavalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caşcavalov haalt uit met een fantastische trap. Cruţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Caşcavalov passt de bal met de wreef. Luţco rent richting de bal. Cîsa begaat een overtreding. Luţco raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiosea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cruţu bokst de bal weg.

37e minuut.
Luţco bereikt de bal nog maar net als eerste. Luţco met een sublieme pass. Daar is Caşcavalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebanov is nu in balbezit. Cebanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cîsa kopt de bal weg. Tamazlicaru rent richting de bal. Tamazlicaru met een sublieme pass. Cinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Cinov is nu in balbezit. Tamazlicaru rent richting de bal. Gaţcan rent richting de bal. Tamazlicaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazlicaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Donduşeni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 1:2

45e minuut.
Inworp. Cipilevschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cebanov geeft de bal voor. Caşcavalov rent richting de bal. Caşcavalov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Donduşeni 61%, `CMC-Knauf` Şoldăneşti 39%.
`Farm Expo` Donduşeni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 1:2

55e minuut.
Luţco met een snelle inworp. Cebanov rent richting de bal. Cebanov geeft een lange en hoge pass. Caşcavalov rent richting de bal. Caşcavalov draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Cerempei geeft een lange en hoge pass. Cinov is nu in balbezit. Tamazlicaru is nu in balbezit. Cinov rent richting de bal. Cinov haalt uit met een fantastische trap. Nuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cinov is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cinov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Farm Expo` Donduşeni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 2:2

63e minuut.
Luţco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cebanov rent richting de bal. Cebanov passt de bal zonder na te denken. Caşcavalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caşcavalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Şvarţman is nu in balbezit. Cipilevschi onderschept slim de pass. Cipilevschi met een sublieme pass. Cebanov rent richting de bal. Cebanov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cruţu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ţîgîrlan de bal. Ţîgîrlan met een sublieme pass. Caşcavalov rent richting de bal. Caşcavalov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Donduşeni 66%, `CMC-Knauf` Şoldăneşti 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Farm Expo` Donduşeni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 2:2