Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Victiana SRL` Rîşcani `Cricova` Cimişlia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pecnei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecnei speelt de bal door. Floşman bereikt de bal nog maar net als eerste. Floşman draait met de bal, schiet en ... Bercovici probeert de bal aan de voet te houden. Drîiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - `Cricova` Cimişlia 0:1

12e minuut.
Coptu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coptu. Coptu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Arseni rent richting de bal. Jadan onderschept slim de pass. Visloţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadan verovert de bal door een tackle van achteren. Jadan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lencovschi de bal. Floşman rent richting de bal. Floşman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - `Cricova` Cimişlia 0:2

34e minuut.
Obreja met een sublieme pass. Daar is Visloţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecnei speelt de bal door. Floşman is nu in balbezit. Floşman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Burodenco speelt de bal door. Gordiencu is nu in balbezit. Gordiencu passt de bal met de wreef. Pecnei rent richting de bal. Pecnei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Victiana SRL` Rîşcani 58%, `Cricova` Cimişlia 42%.
`Victiana SRL` Rîşcani - `Cricova` Cimişlia 0:2

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Şcepeţ de bal onder controle te krijgen. Jadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadan met een sublieme pass. Floşman is nu in balbezit. Floşman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Goiciuc rent richting de bal. Goiciuc passt de bal in één keer door. Şcepeţ rent richting de bal. Şcepeţ haalt uit met een fantastische trap. Cozubeţ probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Calinici neemt de hoekschop. Klungelig pakt Chiruneţ de bal. Şcepeţ rent richting de bal. Şcepeţ haalt uit met een fantastische trap. Obreja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cobaşnian kopt de bal weg. Daar is Floşman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galaju rent richting de bal. Floşman onderschept slim de pass. Floşman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cerempei onderschept slim de pass. Cerempei met een sublieme pass. Şcepeţ rent richting de bal. Şcepeţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - `Cricova` Cimişlia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Victiana SRL` Rîşcani 55%, `Cricova` Cimişlia 45%.
`Victiana SRL` Rîşcani - `Cricova` Cimişlia 1:2