Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Ionel` Cahul `CMC-Knauf` Chişinău
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Vovc is nu in balbezit. Patrachi is nu in balbezit. Vovc verovert de bal door een tackle van achteren. Braşovean is nu in balbezit. Braşovean schiet op doel. Paal! Chiselev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Plugaru geeft een lange en hoge pass. Patrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vovc onderschept slim de pass. Vovc schiet op doel. Chiselev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `CMC-Knauf` Chişinău 0:1

36e minuut.
Barbaneagra speelt de bal door. Catunchin is nu in balbezit. Chinaru begaat een overtreding. Chinaru krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Vassermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassermann probeert naar een medespeler te passen. Chirin is nu in balbezit. Vovc onderschept slim de pass. Vovc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Ionel` Cahul 49%, `CMC-Knauf` Chişinău 51%.
`Ionel` Cahul - `CMC-Knauf` Chişinău 0:1

53e minuut.
Cotovschi met de inworp. Vassermann rent richting de bal. Vassermann geeft een lange en hoge pass. Plugaru is nu in balbezit. Plugaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Costenco passt de bal in één keer door. Cerniaţchi rent richting de bal. Cerniaţchi passt de bal in één keer door. Hamza rent richting de bal. Hamza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gherber geeft een lange en hoge pass. Patrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrachi speelt de bal door. Corotici is nu in balbezit. Corotici geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Costenco geeft de bal voor. Inworp. Fedorin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zvertovschi met een harde bal richting middenveld. Barbaneagra controleert de bal met de borst. Plugaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza verovert de bal door een tackle van achteren. Hamza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrachi geeft een hoge lob. Hamza is nu in balbezit. Hamza schiet op doel. Zvertovschi bokst de bal weg. Hamza rent richting de bal. Hamza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Patrachi kopt de bal weg. Daar is Cotovschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotovschi geeft een hoge lob. Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerniaţchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Barbaneagra geeft een hoge lob. Cerniaţchi probeert de bal aan de voet te houden. Hamza rent richting de bal. Cerniaţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerniaţchi draait met de bal, schiet en ... Zvertovschi bokst de bal weg.

80e minuut.
Chirin is nu in balbezit. Braşovean verovert de bal door een tackle van achteren. Vovc rent richting de bal. Vovc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Ionel` Cahul - `CMC-Knauf` Chişinău 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Ionel` Cahul 24%, `CMC-Knauf` Chişinău 76%.
`Ionel` Cahul - `CMC-Knauf` Chişinău 0:2