Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Balti `Aroma` Cahul
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lupan speelt de bal door. Garin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozarenco rent richting de bal. Garin verovert de bal door een tackle van achteren. Garin schiet op doel. Ciocanari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorenbuh is nu in balbezit. Gorenbuh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - `Aroma` Cahul 1:0

17e minuut.
Andreev is nu in balbezit. Andreev met een sublieme pass. Gorenbuh is nu in balbezit. Garin rent richting de bal. Garin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Răşină is nu in balbezit. Garin verovert de bal door een tackle van achteren. Garin speelt de bal door. Gorenbuh is nu in balbezit. Gorenbuh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tiron geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oneianu met een snelle inworp. Garin rent richting de bal. Garin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Garin passt de bal in één keer door. Andreev is nu in balbezit. Lupan is nu in balbezit. Andreev onderschept slim de pass. Andreev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tiron geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leca met een snelle inworp. Oneianu rent richting de bal. Oneianu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Golu probeert naar een medespeler te passen. Crîcenco rent richting de bal. Cociureţ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cociureţ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Balti 40%, `Aroma` Cahul 60%.
Roma Balti - `Aroma` Cahul 1:0

56e minuut.
Garin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basamalerca. Garin raakt geblesseerd tijdens het duel. Didilică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cozarenco de bal. Gorenbuh rent richting de bal. Gorenbuh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Basamalerca geeft de bal voor. Guranda kopt de bal weg. Klungelig pakt Cozarenco de bal. Garin is nu in balbezit. Garin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Balti 42%, `Aroma` Cahul 58%.
Roma Balti - `Aroma` Cahul 1:0