Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Fortrading Meridian` Rezina `Victiana SRL` Rîşcani
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Lencovschi is nu in balbezit. Lencovschi geeft een hoge lob. Curcenco kopt de bal weg. Maiuc rent richting de bal. Maiuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cerempei schiet op doel. Danilo speelt de bal door. Oţel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţel haalt uit met een fantastische trap. Ratuşniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fortrading Meridian` Rezina - `Victiana SRL` Rîşcani 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 45%, `Victiana SRL` Rîşcani 55%.
`Fortrading Meridian` Rezina - `Victiana SRL` Rîşcani 1:0

47e minuut.
Arseni speelt de bal door. Mediaş is nu in balbezit. Mediaş probeert naar een medespeler te passen. Oţel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fortrading Meridian` Rezina - `Victiana SRL` Rîşcani 2:0

57e minuut.
Glovan rent richting de bal. Cerempei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glovan. Glovan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Visloţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Mediaş speelt de bal door. Visloţchi probeert de bal aan de voet te houden. Oţel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fortrading Meridian` Rezina - `Victiana SRL` Rîşcani 3:0

79e minuut.
Maiuc probeert naar een medespeler te passen. Oţel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lencovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţel verovert de bal door een tackle van achteren. Oţel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cerempei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şcepeţ de bal. Cerempei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerempei draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mutoi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Calinici rent richting de bal. Calinici geeft de bal voor. Maiuc kopt de bal weg. Klungelig pakt Oţel de bal. Oţel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 40%, `Victiana SRL` Rîşcani 60%.
`Fortrading Meridian` Rezina - `Victiana SRL` Rîşcani 3:0