Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Ungheni `CMC-Knauf` Şoldăneşti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Nuta trapt de bal weg. Cebanov kopt de bal weg. Cherdevara heeft problemen om de bal te vangen. Caşcavalov is nu in balbezit. Caşcavalov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Cherdevara de bal. Cebanov is nu in balbezit. Dimceoglo met een sublieme pass. Cebanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebanov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cobirman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dibîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibîc passt de bal met de wreef. Aghenii bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghenii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gaţcan is nu in balbezit. Ţîgîrlan rent richting de bal. Ţîgîrlan speelt de bal door. Caşcavalov rent richting de bal. Caşcavalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 0:2

43e minuut.
Ţîgîrlan met een sublieme pass. Aghenii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţîgîrlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţîgîrlan krijgt een gele kaart. Aghenii is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dimceoglo met een snel genomen vrije trap. Nuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dogolici rent richting de bal. Dogolici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 55%, `CMC-Knauf` Şoldăneşti 45%.
`Laredonax` Ungheni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 1:2

54e minuut.
Cipilevschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţîgîrlan speelt de bal door. Cebanov is nu in balbezit. Cebanov haalt uit met een fantastische trap. Cimirinschi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Luţco neemt de hoekschop. Caşcavalov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 1:3

66e minuut.
Ţîgîrlan probeert naar een medespeler te passen. Cangaş speelt de bal door. Arbuz probeert naar een medespeler te passen. Cobirman is nu in balbezit. Cobirman geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gaţcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogolici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 2:3

72e minuut.
Dimceoglo is nu in balbezit. Ţîgîrlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţîgîrlan speelt de bal door. Cebanov rent richting de bal. Cebanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ţîgîrlan rent richting de bal. Aghenii onderschept slim de pass. Corman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghenii verovert de bal door een tackle van achteren. Aghenii probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 49%, `CMC-Knauf` Şoldăneşti 51%.
`Laredonax` Ungheni - `CMC-Knauf` Şoldăneşti 2:3