Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Hidrocentrala` Chişinău `Fortrading Meridian` Rezina
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Cucuruzac probeert naar een medespeler te passen. Bicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doţu rent richting de bal. Bicu onderschept slim de pass. Bicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Gaico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftodi rent richting de bal. Halupă rent richting de bal. Halupă draait met de bal, schiet en ... Fraifelid probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Chişinău - `Fortrading Meridian` Rezina 0:1

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iuşcă zal de hoekschop nemen. Cobuşcian rent richting de bal. Guţuleac rent richting de bal. Guţuleac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ialama verovert de bal door een tackle van achteren. Cucuruzac rent richting de bal. Cucuruzac passt de bal zonder na te denken. Bicu rent richting de bal. Bicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Eftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Cernonog rent richting de bal. Eftodi is nu in balbezit. Halupă is nu in balbezit. Halupă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ciubarciuc geeft een hoge lob. Guţuleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaico maakt een afschuwelijke overtreding. Gaico krijgt een gele kaart. Guţuleac raakt geblesseerd tijdens het duel. Catraniuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Chişinău 60%, `Fortrading Meridian` Rezina 40%.
`Hidrocentrala` Chişinău - `Fortrading Meridian` Rezina 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Iuşcă de bal. Iuşcă geeft de bal voor. Ciubarciuc kopt de bal weg. Klungelig pakt Halupă de bal. Halupă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ciubarciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaico is nu in balbezit. Gaico probeert naar een medespeler te passen. Cucuruzac is nu in balbezit. Cucuruzac passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Eftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaico onderschept slim de pass. Gaico passt de bal met de wreef. Cucuruzac rent richting de bal. Cucuruzac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Chişinău 57%, `Fortrading Meridian` Rezina 43%.
`Hidrocentrala` Chişinău - `Fortrading Meridian` Rezina 0:1