Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Molgranum` Basarabeasca CF_Real_Madrid_1902
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.8
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Vaghin verovert de bal door een tackle van achteren. Vaghin passt de bal zonder na te denken. Susanu is nu in balbezit. Susanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Molgranum` Basarabeasca - CF_Real_Madrid_1902 0:1

14e minuut.
Vaghin met een sublieme pass. Susanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataraga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cataraga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Cordunianu kopt de bal weg. Scobioala bereikt de bal nog maar net als eerste. Scobioala met een sublieme pass. Miroşca rent richting de bal. Miroşca schiet op doel. Caramalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Susanu kopt de bal weg. Gherţberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anastasov. Anastasov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Agadjanian verovert de bal door een tackle van achteren. Agadjanian geeft een lange en hoge pass. Arsentii kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Susanu de bal onder controle te krijgen. Susanu schiet op doel. Cucu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Molgranum` Basarabeasca 49%, CF_Real_Madrid_1902 51%.
`Molgranum` Basarabeasca - CF_Real_Madrid_1902 0:1

53e minuut.
Begleţ rent richting de bal. Miroşca rent richting de bal. Met opzet legt Begleţ zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Begleţ naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Bezdîga met een sublieme pass. Miroşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Para verovert de bal door een tackle van achteren. Scobioala verovert de bal door een tackle van achteren. Scobioala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Constantinescu met de inworp. Scobioala is nu in balbezit. Smîntînă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scobioala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scobioala neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu speelt de bal door. Vaghin is nu in balbezit. Vaghin met een sublieme pass. Susanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bezdîga geeft een hoge lob. Smîntînă heeft problemen om de bal te vangen. Vaghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaghin haalt uit met een fantastische trap. Cucu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Molgranum` Basarabeasca - CF_Real_Madrid_1902 0:2

82e minuut.
Para is nu in balbezit. Bezdîga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Para is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smîntînă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Susanu springt en kopt de bal. Cucu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Molgranum` Basarabeasca 48%, CF_Real_Madrid_1902 52%.
`Molgranum` Basarabeasca - CF_Real_Madrid_1902 0:2