Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Hidrocentrala` Chişinău `Vitis-Hînceşti` Floreşti
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ialama geeft een lange en hoge pass. Muţac kopt de bal weg. Amariei probeert de bal aan de voet te houden. Borodatîi rent richting de bal. Borodatîi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Fraifelid geeft een lange en hoge pass. Beleniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carp met de inworp. Damaşcan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ialama onderschept slim de pass. Ialama probeert naar een medespeler te passen. Beleniuc rent richting de bal. Beleniuc geeft een lange en hoge pass. Biriucov kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Capliuc passt de bal in één keer door. Borodatîi rent richting de bal. Amariei is nu in balbezit. Borodatîi onderschept slim de pass. Borodatîi draait met de bal, schiet en ... Chetrean bokst de bal weg.

14e minuut.
Dorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Capliuc is nu in balbezit. Capliuc passt de bal zonder na te denken. Borodatîi is nu in balbezit. Borodatîi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Amariei met een harde bal richting middenveld. Daar is Bucico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucuruzac met een sublieme pass. Bicu rent richting de bal. Bicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cotos is nu in balbezit. Cotos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biriucov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cucuruzac geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bucico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soroceanu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Soroceanu passt de bal in één keer door. Ialama rent richting de bal. Dorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Capliuc rent richting de bal. Capliuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cernonog passt de bal met de wreef. Beleniuc met een sublieme pass. Klungelig pakt Glaj de bal. Bicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Chişinău - `Vitis-Hînceşti` Floreşti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Chişinău 49%, `Vitis-Hînceşti` Floreşti 51%.
`Hidrocentrala` Chişinău - `Vitis-Hînceşti` Floreşti 1:0

46e minuut.
Beleniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroceanu is nu in balbezit. Soroceanu passt de bal met de wreef. Borodatîi rent richting de bal. Borodatîi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Beleniuc met de inworp. Cucuruzac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorgan. Cucuruzac raakt geblesseerd tijdens het duel. Cucuruzac wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Brumer met een sublieme pass. Bicu is nu in balbezit. Cotos verovert de bal door een tackle van achteren. Cucuruzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucuruzac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Chişinău - `Vitis-Hînceşti` Floreşti 2:0

60e minuut.
Beleniuc met een sublieme pass. Brumer heeft problemen om de bal te vangen. Brumer passt de bal in één keer door. Bicu rent richting de bal. Bicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Hidrocentrala` Chişinău - `Vitis-Hînceşti` Floreşti 3:0

62e minuut.
Klungelig pakt Carp de bal. Beleniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleniuc speelt de bal door. Cucuruzac rent richting de bal. Cucuruzac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Carp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fraifelid de bal. Borodatîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodatîi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Soroceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumer onderschept slim de pass. Brumer probeert naar een medespeler te passen. Bicu is nu in balbezit. Bicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ciubarciuc rent richting de bal. Capliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubarciuc maakt een afschuwelijke overtreding. Ciubarciuc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Hidrocentrala` Chişinău 55%, `Vitis-Hînceşti` Floreşti 45%.
`Hidrocentrala` Chişinău - `Vitis-Hînceşti` Floreşti 3:0