Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Chisinau AFC Dortmund
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Romîndaş kopt de bal weg. Daar is Chemîrţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldiga krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Romîndaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabura probeert naar een medespeler te passen. Galanter rent richting de bal. Galanter draait met de bal, schiet en ... Negru-Vodă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Chisinau - AFC Dortmund 1:0

9e minuut.
Ciumacenco is nu in balbezit. Iacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacher speelt de bal door. Galanter bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ciumacenco onderschept slim de pass. Baldiga is nu in balbezit. Baldiga passt de bal zonder na te denken. Cotroboi is nu in balbezit. Cotroboi schiet op doel. Emeliciuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool Chisinau - AFC Dortmund 1:1

30e minuut.
Chemîrţan probeert naar een medespeler te passen. Ranga rent richting de bal. Ranga passt de bal zonder na te denken. Galanter rent richting de bal. Galanter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Grad heeft problemen om de bal te vangen. Baldiga onderschept slim de pass. Baldiga met een sublieme pass. Cotroboi is nu in balbezit. Cotroboi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Chisinau 37%, AFC Dortmund 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool Chisinau - AFC Dortmund 1:1

55e minuut.
Grad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grad geeft een lange en hoge pass. Ciasovschih kopt de bal weg. Iacher is nu in balbezit. Iacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Chisinau - AFC Dortmund 2:1

74e minuut.
Grad onderschept slim de pass. Iacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacher passt de bal zonder na te denken. Galanter rent richting de bal. Galanter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Chisinau - AFC Dortmund 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Chisinau 47%, AFC Dortmund 53%.
Liverpool Chisinau - AFC Dortmund 3:1