Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Fortrading Meridian` Rezina `Laredonax` Sîngerei
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Cobuşcian geeft een hoge lob. Sagaci is nu in balbezit. Sagaci geeft de bal voor. Chelsa is nu in balbezit. Chelsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mereuţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gînceru de bal. Cobuşcian is nu in balbezit. Gînceru onderschept slim de pass. Gînceru schiet op doel. Bordeianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cobuşcian verovert de bal door een tackle van achteren. Cobuşcian met een sublieme pass. Catraniuc rent richting de bal. Nistreanu is nu in balbezit. Nistreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 54%, `Laredonax` Sîngerei 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Fortrading Meridian` Rezina - `Laredonax` Sîngerei 0:0

49e minuut.
Priguza met een sublieme pass. Klungelig pakt Gînceru de bal. Gînceru passt de bal zonder na te denken. Chelsa rent richting de bal. Chelsa haalt uit met een fantastische trap. Bordeianu bokst de bal weg. Paal! Priguza kan de bal niet met de borst controleren. Clinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priguza. Priguza krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Catraniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelsa verovert de bal door een tackle van achteren. Chelsa probeert naar een medespeler te passen. Gînceru is nu in balbezit. Gînceru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Clinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Clinciuc speelt de bal door. Mereuţă met een sublieme pass. Nistreanu is nu in balbezit. Nistreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 69%, `Laredonax` Sîngerei 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Fortrading Meridian` Rezina - `Laredonax` Sîngerei 0:0