Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Livepool `Aroma` Anenii Noi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Cosiac verovert de bal door een tackle van achteren. Ciainac bereikt de bal nog maar net als eerste. Corotaş is nu in balbezit. Bătrînu heeft problemen om de bal te vangen. Bătrînu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Macoveiciuc kopt de bal weg. Butchin rent richting de bal. Corotaş probeert naar een medespeler te passen. Bătrînu is nu in balbezit. Bătrînu haalt uit met een fantastische trap. Birsan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Livepool - `Aroma` Anenii Noi 0:1

16e minuut.
Macoveiciuc met een sublieme pass. Corotaş rent richting de bal. Cuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corotaş onderschept slim de pass. Corotaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Livepool 56%, `Aroma` Anenii Noi 44%.
Fc_Livepool - `Aroma` Anenii Noi 0:1

60e minuut.
Cosiac passt de bal in één keer door. Cuţescu rent richting de bal. Cuţescu passt de bal in één keer door. Bătrînu is nu in balbezit. Bătrînu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tabîrţă geeft de bal voor. Corotaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciainac. Ciainac krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Macoveiciuc is nu in balbezit. Ciainac rent richting de bal. Ciainac passt de bal in één keer door. Golovco is nu in balbezit. Golovco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaruc met een harde bal richting middenveld. Ciainac kopt de bal weg. Golovco rent richting de bal. Golovco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cij passt de bal in één keer door. Ţapin rent richting de bal. Ţapin passt de bal zonder na te denken. Golovco rent richting de bal. Golovco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc_Livepool - `Aroma` Anenii Noi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Livepool 61%, `Aroma` Anenii Noi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc_Livepool - `Aroma` Anenii Noi 1:1