Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Floarea Soarelui` Rezina `Balteanca` Cimişlia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Safronescu geeft de bal voor. Inworp. Valuţă met een snelle inworp. Lesnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesnic haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Stiopin geeft een lange en hoge pass. Blajco kopt de bal weg. Bugaev probeert de bal aan de voet te houden. Canţîru bereikt de bal nog maar net als eerste. Canţîru schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bîtă trapt de bal weg. Babiuc kopt de bal weg. Boaghe rent richting de bal. Boaghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Frolca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan passt de bal met de wreef. Drenţă rent richting de bal. Drenţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Begloţă verovert de bal door een tackle van achteren. Begloţă met een sublieme pass. Canţîru bereikt de bal nog maar net als eerste. Canţîru schiet op doel. Bîtă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Floarea Soarelui` Rezina - `Balteanca` Cimişlia 1:0

38e minuut.
Buinevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canţîru onderschept slim de pass. Babiuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canţîru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lesnic legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canţîru rent richting de bal. Canţîru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Floarea Soarelui` Rezina 48%, `Balteanca` Cimişlia 52%.
`Floarea Soarelui` Rezina - `Balteanca` Cimişlia 1:0

55e minuut.
Doeltrap. Voloh trapt de bal weg. Lesnic kopt de bal weg. Canţîru rent richting de bal. Canţîru schiet op doel. Bîtă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bîtă speelt de bal door. Dîmcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangaş begaat een overtreding. Gangaş krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Blajco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canţîru is nu in balbezit. Blajco bereikt de bal nog maar net als eerste. Canţîru verovert de bal door een tackle van achteren. Canţîru schiet op doel. Bîtă bokst de bal weg.

74e minuut.
Stiopin is nu in balbezit. Stiopin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Safronescu met de inworp. Boaghe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dîmcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenţă verovert de bal door een tackle van achteren. Drenţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Floarea Soarelui` Rezina - `Balteanca` Cimişlia 1:1

80e minuut.
Babiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Buinevici rent richting de bal. Caşirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caşirin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Drenţă de bal onder controle te krijgen. Voloh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Belivoi geeft de bal voor. Buinevici kopt de bal weg. Catanchin probeert de bal met de borst te controleren. Gangaş verovert de bal door een tackle van achteren. Gangaş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Floarea Soarelui` Rezina 58%, `Balteanca` Cimişlia 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Floarea Soarelui` Rezina - `Balteanca` Cimişlia 1:1