Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Infinity Inc` Rîşcani `Infinity Inc` Drochia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Jurac rent richting de bal. Jurac passt de bal in één keer door. Daar is Briazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Briazu geeft een hoge lob. Zvanţ kopt de bal weg. Crîşătiochin bereikt de bal nog maar net als eerste. Comarov onderschept slim de pass. Comarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fetcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comarov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crîşătiochin. Crîşătiochin krijgt een gele kaart. Comarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Barîliuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casatchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Casatchin draait met de bal, schiet en ... Goffenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cehonin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zvanţ zal de hoekschop nemen. Comarov heeft problemen om de bal te vangen. Comarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Anţibor probeert de bal aan de voet te houden. Babara rent richting de bal. Anţibor begaat een overtreding. Anţibor krijgt een gele kaart. Babara raakt geblesseerd tijdens het duel. Briazu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Comarov rent richting de bal. Comarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rotenberg rent richting de bal. Briazu begaat een overtreding. Rotenberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rotenberg met een snel genomen vrije trap. Cohanovschi rent richting de bal. Ambu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Colosenco met een harde bal richting middenveld. Casatchin probeert naar een medespeler te passen. Comarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Comarov haalt uit met een fantastische trap. Goffenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Zvanţ geeft de bal voor. Cehonin kopt de bal weg. Daar is Casatchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comarov rent richting de bal. Comarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Casatchin rent richting de bal. Comarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Casatchin rent richting de bal. Casatchin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Comarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Comarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Rîşcani - `Infinity Inc` Drochia 0:1

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Goffenberg niet meer kan verder spelen. Chematu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Infinity Inc` Rîşcani 59%, `Infinity Inc` Drochia 41%.
`Infinity Inc` Rîşcani - `Infinity Inc` Drochia 0:1

47e minuut.
Briazu passt de bal met de wreef. Comarov is nu in balbezit. Procopeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Comarov verovert de bal door een tackle van achteren. Comarov haalt uit met een fantastische trap. Chematu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Comarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Procopeţ rent richting de bal. Comarov verovert de bal door een tackle van achteren. Casatchin is nu in balbezit. Casatchin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Barîliuc probeert naar een medespeler te passen. Cohanovschi rent richting de bal. Jaruc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jaruc moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jaruc schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Crîşătiochin is nu in balbezit. Crîşătiochin geeft een hoge lob. Casatchin heeft problemen om de bal te vangen. Comarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Comarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Barîliuc kopt de bal weg. Fetcu heeft problemen om de bal te vangen. Casatchin met een sublieme pass. Comarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Comarov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Infinity Inc` Rîşcani 56%, `Infinity Inc` Drochia 44%.
`Infinity Inc` Rîşcani - `Infinity Inc` Drochia 0:1