Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Acorex Wine Holding` Taraclia `Trans Oil Ltd` Nisporeni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Haratniuc rent richting de bal. Vîhodcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Haratniuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haratniuc krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Axman probeert naar een medespeler te passen. Caduşin is nu in balbezit. Curniţchi is nu in balbezit. Haratniuc onderschept slim de pass. Haratniuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Borodii met de inworp. Ciorescu rent richting de bal. Ciorescu speelt de bal door. Babocichin is nu in balbezit. Babocichin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ciorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorescu probeert naar een medespeler te passen. Babocichin is nu in balbezit. Cernoga rent richting de bal. Cernoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 0:1

42e minuut.
Haratniuc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Axman de bal. Axman probeert naar een medespeler te passen. Caduşin rent richting de bal. Caduşin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Borodii verovert de bal door een tackle van achteren. Borodii geeft de bal voor. Nehotin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babocichin is nu in balbezit. Babocichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Taraclia 52%, `Trans Oil Ltd` Nisporeni 48%.
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 0:2

57e minuut.
Cebanovschi met een snelle inworp. Axman rent richting de bal. Axman speelt de bal door. Haratniuc is nu in balbezit. Haratniuc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cernoga rent richting de bal. Axman onderschept slim de pass. Axman probeert naar een medespeler te passen. Haratniuc rent richting de bal. Haratniuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ciorescu is nu in balbezit. Artenie onderschept slim de pass. Artenie passt de bal zonder na te denken. Caduşin heeft problemen om de bal te vangen. Caduşin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Taraclia 52%, `Trans Oil Ltd` Nisporeni 48%.
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 1:2