Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc_Livepool `Balteanca` Cimişlia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Robu rent richting de bal. Inworp. Robu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maţco rent richting de bal. Maţco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Drenţă onderschept slim de pass. Caşirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenţă rent richting de bal. Drenţă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ţapin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Babiuc rent richting de bal. Babiuc passt de bal in één keer door. Boaghe is nu in balbezit. Boaghe geeft een hoge lob. Drenţă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Boaghe is nu in balbezit. Boaghe speelt de bal door. Drenţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenţă schiet op doel. Birsan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Livepool - `Balteanca` Cimişlia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Livepool 53%, `Balteanca` Cimişlia 47%.
Fc_Livepool - `Balteanca` Cimişlia 0:1

46e minuut.
Babiuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buzolin komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Capaclî is nu in balbezit. Capaclî met een sublieme pass. Blajco is nu in balbezit. Golovco verovert de bal door een tackle van achteren. Golovco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc_Livepool - `Balteanca` Cimişlia 1:1

51e minuut.
Ciainac is nu in balbezit. Ciainac haalt uit met een fantastische trap. Bugaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovco verovert de bal door een tackle van achteren. Golovco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Ţapin kopt de bal weg. Coval rent richting de bal. Drenţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drenţă krijgt een gele kaart. Coval is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coval zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bugaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovco bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Robu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maţco geeft een hoge lob. Golovco heeft problemen om de bal te vangen. Golovco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Safronescu met de inworp. Buzolin rent richting de bal. Buzolin speelt de bal door. Drenţă is nu in balbezit. Drenţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gangaş met een sublieme pass. Drenţă is nu in balbezit. Ţapin begaat een overtreding. Drenţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buinevici neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Birsan bokst de bal weg.

84e minuut.
Buzolin is nu in balbezit. Maţco onderschept slim de pass. Buzolin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buzolin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Cij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciainac kan de bal niet met de borst controleren. Ciainac speelt de bal door. Golovco rent richting de bal. Golovco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Livepool - `Balteanca` Cimişlia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Livepool 34%, `Balteanca` Cimişlia 66%.
Fc_Livepool - `Balteanca` Cimişlia 2:1