Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Aroma` Anenii Noi `Floarea Soarelui` Rezina
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Begloţă speelt de bal door. Frolca bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolca met een sublieme pass. Canţîru bereikt de bal nog maar net als eerste. Canţîru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Butchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesnic verovert de bal door een tackle van achteren. Lesnic passt de bal zonder na te denken. Canţîru bereikt de bal nog maar net als eerste. Canţîru haalt uit met een fantastische trap. Cerbadji bokst de bal weg.

33e minuut.
Lesnic onderschept slim de pass. Lesnic probeert naar een medespeler te passen. Canţîru bereikt de bal nog maar net als eerste. Canţîru draait met de bal, schiet en ... Jaruc probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lesnic is nu in balbezit. Canţîru is nu in balbezit. Lesnic is nu in balbezit. Lesnic draait met de bal, schiet en ... Cerbadji probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cerbadji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Găină met de inworp. Valuţă geeft een hoge lob. Canţîru maakt een snoekduik en kopt de bal. Cerbadji werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - `Floarea Soarelui` Rezina 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Aroma` Anenii Noi 60%, `Floarea Soarelui` Rezina 40%.
`Aroma` Anenii Noi - `Floarea Soarelui` Rezina 0:1

66e minuut.
Tabîrţă passt de bal in één keer door. Cosiac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belivoi. Belivoi krijgt een gele kaart. Cosiac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosiac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Frolca kopt de bal weg. Macoveiciuc rent richting de bal. Macoveiciuc speelt de bal door. Chilinari is nu in balbezit. Chilinari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Aroma` Anenii Noi 37%, `Floarea Soarelui` Rezina 63%.
`Aroma` Anenii Noi - `Floarea Soarelui` Rezina 0:1