Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni `Cricova` Cantemir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ciorescu met een sublieme pass. Berdos is nu in balbezit. Babocichin begaat een overtreding. Babocichin krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cernoga met een sublieme pass. Cozub rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dîminschi. Dîminschi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cernoga rent richting de bal. Maneliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Maneliuc met een sublieme pass. Mihalciuc is nu in balbezit. Mihalciuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Galeţchi met de inworp. Crass rent richting de bal. Crass draait met de bal, schiet en ... Mihalciuc is nu in balbezit. Mihalciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Cricova` Cantemir 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Babocichin de bal. Crass rent richting de bal. Crass probeert naar een medespeler te passen. Cerviatchin is nu in balbezit. Cerviatchin geeft een lange en hoge pass. Donică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Carabulea passt de bal zonder na te denken. Cernoga rent richting de bal. Met opzet legt Berdos zijn tegenspeler op de grond. Berdos krijgt een gele kaart. Cernoga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Curniţchi met een snel genomen vrije trap. Conişescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Borodii bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodii geeft de bal voor. Berdos heeft problemen om de bal te vangen. Babocichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babocichin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Nisporeni 46%, `Cricova` Cantemir 54%.
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Cricova` Cantemir 0:1

48e minuut.
Daar is Cernoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babocichin rent richting de bal. Berdos verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoga is nu in balbezit. Cernoga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bortniuc is nu in balbezit. Borodii verovert de bal door een tackle van achteren. Borodii probeert naar een medespeler te passen. Cernoga rent richting de bal. Cernoga passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cerviatchin passt de bal in één keer door. Mihalciuc is nu in balbezit. Romanică is nu in balbezit. Mihalciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalciuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cozub bereikt de bal nog maar net als eerste. Dîminschi probeert naar een medespeler te passen. Berdos is nu in balbezit. Cernoga rent richting de bal. Cernoga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Trans Oil Ltd` Nisporeni 41%, `Cricova` Cantemir 59%.
`Trans Oil Ltd` Nisporeni - `Cricova` Cantemir 0:1