Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Floarea Soarelui` Rezina `Trans Oil Ltd` Nisporeni
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Lesnic speelt de bal door. Cernoga rent richting de bal. Cernoga probeert naar een medespeler te passen. Babocichin rent richting de bal. Babocichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Floarea Soarelui` Rezina - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 0:1

15e minuut.
Curniţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curniţchi geeft de bal voor. Inworp. Frolca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lesnic geeft een hoge lob. Donică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romanică controleert de bal met de borst. Canţîru verovert de bal door een tackle van achteren. Canţîru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Floarea Soarelui` Rezina - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 1:1

17e minuut.
Vîhodcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Valuţă onderschept slim de pass. Valuţă passt de bal zonder na te denken. Lesnic rent richting de bal. Lesnic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Valuţă rent richting de bal. Valuţă haalt uit met een fantastische trap. Criviţchi kopt de bal weg. Canţîru bereikt de bal nog maar net als eerste. Canţîru haalt uit met een fantastische trap. Donică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Floarea Soarelui` Rezina 35%, `Trans Oil Ltd` Nisporeni 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Floarea Soarelui` Rezina - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 1:1

57e minuut.
Begloţă onderschept slim de pass. Begloţă probeert naar een medespeler te passen. Ciorescu is nu in balbezit. Canţîru verovert de bal door een tackle van achteren. Canţîru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Balagan met een snelle inworp. Curniţchi heeft problemen om de bal te vangen. Begloţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Begloţă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Floarea Soarelui` Rezina 32%, `Trans Oil Ltd` Nisporeni 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Floarea Soarelui` Rezina - `Trans Oil Ltd` Nisporeni 1:1