Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ralsy DIABLOS
el regreso Tactiek blos 2
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
46.2 gemiddelde waardering 64.1
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
López Moreira met de inworp. Niżnik met een sublieme pass. Klungelig pakt López Moreira de bal. Valero onderschept slim de pass. Valero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valero geeft een lange en hoge pass. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:1

5e minuut.
Ojopi probeert naar een medespeler te passen. López Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea geeft de bal voor. Ozorio krijgt zijn hoofd ertegen. Levi bokst de bal weg.

8e minuut.
Achucarro is nu in balbezit. Scimitarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ozorio rent richting de bal. Ozorio draait met de bal, schiet en ... Levi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:2

10e minuut.
Petrea met een sublieme pass. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero probeert naar een medespeler te passen. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio draait met de bal, schiet en ... Levi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:3

16e minuut.
Buitenspel voor Da Silva. Goede buitenspelval van de verdediging. Moreno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero onderschept slim de pass. Valero haalt uit met een fantastische trap. Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:4

19e minuut.
Valero rent richting de bal. Poczta verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea is nu in balbezit. Petrea passt de bal met de wreef. Henriquez verovert de bal door een tackle van achteren. Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Poczta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero onderschept slim de pass. Valero passt de bal in één keer door. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:5

43e minuut.
Montaño kan de bal niet met de borst controleren. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik speelt de bal door. Ojopi heeft problemen om de bal te vangen. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Jończyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rios met een snelle inworp. Ojopi rent richting de bal. Ojopi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ralsy 63%, DIABLOS 37%.
Ralsy - DIABLOS 0:5

50e minuut.
Łydkowski is nu in balbezit. Ozorio is nu in balbezit. Met opzet legt Gaona zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gaona moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gaona schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ozorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiriţă komt het veld opgelopen.

51e minuut.
López Moreira rent richting de bal. Sobrero onderschept slim de pass. Sobrero geeft een hoge lob. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra schiet op doel. Levi bokst de bal weg.

62e minuut.
Silva rent richting de bal. Valero onderschept slim de pass. Valero geeft een lange en hoge pass. Ozorio rent richting de bal. Ozorio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ozorio is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łydkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valero rent richting de bal. Valero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:6

68e minuut.
Poczta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobrero met de inworp. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ojopi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ciocan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ciocan passt de bal zonder na te denken. Ozorio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achucarro. Achucarro krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Montaño met een sublieme pass. Ozorio is nu in balbezit. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal in één keer door. Scimitarra rent richting de bal. Levi bokst de bal weg. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:7

77e minuut.
Valero met een sublieme pass. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra geeft een lange en hoge pass. Ozorio geeft een lange en hoge pass. Scimitarra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:8

88e minuut.
Achucarro verovert de bal door een tackle van achteren. Achucarro geeft een lange en hoge pass. Chiriţă kopt de bal weg. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - DIABLOS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ralsy 74%, DIABLOS 26%.
Ralsy - DIABLOS 0:9