Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrett FC Estudiantes.
MEC T Tactiek 532sinengad
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.1 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Catoni rent richting de bal. Catoni passt de bal in één keer door. Altamirano rent richting de bal. De Laet onderschept slim de pass. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Merisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Inworp. Sakrajecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colunga rent richting de bal. Colunga geeft een lange en hoge pass. Catoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kekić met een sublieme pass. Kakuszi is nu in balbezit. Nantes verovert de bal door een tackle van achteren. Hamerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerník schiet op doel. Tervasmäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes draait met de bal, schiet en ... Tervasmäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Estudiantes. 1:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watts rent richting de bal. Watts probeert naar een medespeler te passen. Hamerník rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Atala rent richting de bal. Atala passt de bal in één keer door. Hamerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Estudiantes. 2:0

26e minuut.
Nantes verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes onderschept slim de pass. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Tervasmäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Estudiantes. 3:0

34e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Kekić verovert de bal door een tackle van achteren. Atala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekić rent richting de bal. Kekić geeft een lange en hoge pass. Tervasmäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tervasmäki probeert naar een medespeler te passen. Dumont kopt de bal weg. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Nantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 49%, Estudiantes. 51%.
Barrett FC - Estudiantes. 3:0

51e minuut.
Robinson onderschept slim de pass. Robinson speelt de bal door. Catoni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Atala neemt vlug de vrije trap. Nantes is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kekić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tervasmäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hamerník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamerník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrett FC - Estudiantes. 4:0

58e minuut.
Atala bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga onderschept slim de pass. Colunga geeft een hoge lob. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni draait met de bal, schiet en ... Merisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Nantes rent richting de bal. Sógor rent richting de bal. Tervasmäki speelt de bal door. Żebro rent richting de bal. Żebro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Aranda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crăciun komt het veld opgelopen. Buitenspel voor Nantes. Goede buitenspelval van de verdediging. Osetek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Catoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki passt de bal met de wreef. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Atala geeft een hoge lob. Robinson kopt de bal weg. Watts heeft problemen om de bal te vangen. Watts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Robinson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrett FC 47%, Estudiantes. 53%.
Barrett FC - Estudiantes. 4:0