Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L. N. Davout CF DIABLOS
Leclerc Tactiek blos 2
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 64.3
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


11e minuut.
Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski passt de bal met de wreef. Ozorio rent richting de bal. Ozorio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bosman de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Petrea speelt de bal door. Valero heeft problemen om de bal te vangen. Valero speelt de bal door. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bodinger kopt de bal weg. Moreno is nu in balbezit. Velicu verovert de bal door een tackle van achteren. Velicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - DIABLOS 1:0

34e minuut.
Bodinger probeert naar een medespeler te passen. Carewicz probeert naar een medespeler te passen. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
L. N. Davout CF - DIABLOS 1:1

38e minuut.
Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero speelt de bal door. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio haalt uit met een fantastische trap. Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Montaño de bal. Montaño geeft een lange en hoge pass. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero geeft een lange en hoge pass. Ozorio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tokuç de bal. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - DIABLOS 1:2

45e minuut.
Herr komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L. N. Davout CF 62%, DIABLOS 38%.
L. N. Davout CF - DIABLOS 1:2

46e minuut.
Daar is Disztl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jończyk is nu in balbezit. Disztl verovert de bal door een tackle van achteren. Disztl geeft een lange en hoge pass. Herr maakt een snoekduik en kopt de bal. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bodinger is nu in balbezit. Montaño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bodinger met een snel genomen vrije trap. Herr is nu in balbezit. Moreno speelt de bal door. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Carewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Disztl de bal. Disztl geeft een hoge lob. Herr springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Petrea speelt de bal door. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio passt de bal met de wreef. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - DIABLOS 1:3

61e minuut.
Encinas geeft de bal voor. Moreno kan de bal niet met de borst controleren. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Herr rent richting de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alcerro kopt de bal weg. Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobrero. Sobrero krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bodinger passt de bal zonder na te denken. Alcerro rent richting de bal. Alcerro passt de bal met de wreef. Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Encinas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Disztl is nu in balbezit. Jończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz begaat een overtreding. Carewicz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sobrero probeert naar een medespeler te passen. Petrea met een sublieme pass. Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero onderschept slim de pass. Valero haalt uit met een fantastische trap. Willock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Valero rent richting de bal. Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - DIABLOS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L. N. Davout CF 49%, DIABLOS 51%.
L. N. Davout CF - DIABLOS 1:4