Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sara goza El-PI FC
dp Tactiek Recatate
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 43.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Plahitka is nu in balbezit. Salazar onderschept slim de pass. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Jach trapt de bal weg. Borejko kopt de bal weg. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Panarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. abbati kopt de bal weg. Plahitka speelt de bal door. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru schiet op doel. Panarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - El-PI FC 0:1

6e minuut.
Borejko probeert naar een medespeler te passen. Dumitru is nu in balbezit. Longstaff is nu in balbezit. Sumich onderschept slim de pass. Sumich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
abbati geeft een hoge lob. Myszor rent richting de bal. Myszor geeft een hoge lob. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ciemny speelt de bal door. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Myszor de bal. Myszor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sumich passt de bal in één keer door. Quốc Mạnh is nu in balbezit. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru schiet op doel. Panarello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bondarciuc passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Myszor de bal. Myszor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rothenbuhler onderschept slim de pass. Inworp. Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondarciuc is nu in balbezit. Bondarciuc schiet op doel. Mallea bokst de bal weg. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sara goza - El-PI FC 1:1

17e minuut.
Plahitka rent richting de bal. Salazar onderschept slim de pass. Salazar met een sublieme pass. Klungelig pakt Myszor de bal. Myszor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Udroiu onderschept slim de pass. Udroiu geeft de bal voor. Bondarciuc is nu in balbezit. Bondarciuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - El-PI FC 2:1

23e minuut.
Jach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondarciuc is nu in balbezit. Bondarciuc haalt uit met een fantastische trap. Mallea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Ciemny de bal. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Udroiu probeert naar een medespeler te passen. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Myszor is nu in balbezit. Myszor passt de bal met de wreef. Ciemny met een sublieme pass. Bondarciuc rent richting de bal. Bondarciuc draait met de bal, schiet en ... Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Longstaff kopt de bal weg. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... Panarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 35%, El-PI FC 65%.
Sara goza - El-PI FC 2:1

55e minuut.
Rensenbrink onderschept slim de pass. Rensenbrink met een sublieme pass. Rothenbuhler is nu in balbezit. Bondarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Bondarciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gencel onderschept slim de pass. Gencel geeft een lange en hoge pass. Rensenbrink kopt de bal weg. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bondarciuc geeft de bal voor. Gencel kopt de bal weg. Beno heeft problemen om de bal te vangen. Bondarciuc is nu in balbezit. Bondarciuc schiet op doel. Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Sumich is nu in balbezit. Rensenbrink onderschept slim de pass. Rensenbrink speelt de bal door. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Casina heeft problemen om de bal te vangen. Myszor is nu in balbezit. Myszor passt de bal in één keer door. Bondarciuc is nu in balbezit. Bondarciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Bondarciuc rent richting de bal. Bondarciuc probeert naar een medespeler te passen. Myszor rent richting de bal. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Mallea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doldán komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ciemny met een sublieme pass. Rensenbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Plahitka begaat een overtreding. Plahitka krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Beno rent richting de bal. Myszor verovert de bal door een tackle van achteren. Myszor passt de bal in één keer door. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc schiet op doel. Mallea bokst de bal weg.

84e minuut.
Bondarciuc passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar speelt de bal door. Myszor rent richting de bal. Myszor draait met de bal, schiet en ... Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Dumitru begaat een overtreding. Udroiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 29%, El-PI FC 71%.
Sara goza - El-PI FC 2:1