Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galactico$ Estudiantes.
2024 Tactiek 541 (2)
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 55.2
goed Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Walczewski rent richting de bal. Roberti onderschept slim de pass. Roberti passt de bal zonder na te denken. Catoni rent richting de bal. Catoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Aurigi kopt de bal weg. Kakuszi heeft problemen om de bal te vangen. Bogado rent richting de bal. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - Estudiantes. 1:0

27e minuut.
Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz speelt de bal door. Bogado rent richting de bal. Bogado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sógor probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki geeft een lange en hoge pass. Catoni heeft problemen om de bal te vangen. Catoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. De Laet komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Crăciun geeft de bal voor. Machnacki rent richting de bal. Machnacki speelt de bal door. Daar is Sakrajecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakrajecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Ociepa komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Niemiec speelt de bal door. Machnacki rent richting de bal. Machnacki geeft een hoge lob. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galactico$ 58%, Estudiantes. 42%.
Los Galactico$ - Estudiantes. 1:0

51e minuut.
Inworp. Saag komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Roberti met een sublieme pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki passt de bal met de wreef. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Acuña bokst de bal weg.

56e minuut.
Sakrajecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa rent richting de bal. Ociepa passt de bal in één keer door. De Laet is nu in balbezit. De Laet schiet op doel. Acuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal in één keer door. Sakrajecki heeft problemen om de bal te vangen. Sakrajecki haalt uit met een fantastische trap. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carles komt het veld opgelopen. Bujor komt het veld opgelopen. Sakrajecki met de inworp. Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Laet de bal. De Laet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ociepa met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal in één keer door. De Laet rent richting de bal. De Laet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aurigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda passt de bal met de wreef. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel. Acuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Klungelig pakt Tihilä de bal. Tihilä passt de bal zonder na te denken. Aurigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurigi haalt uit met een fantastische trap. Zerbrach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Ociepa rent richting de bal. Teymuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Teymuryan geeft de bal voor. Aurigi rent richting de bal. Aurigi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Soto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galactico$ 60%, Estudiantes. 40%.
Los Galactico$ - Estudiantes. 1:0