Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leandro N Alem Barrett FC
abierto Tactiek MEC T
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 56.2
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watts met de inworp. Hamerník rent richting de bal. Hamerník draait met de bal, schiet en ... Meshumar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Barrett FC 0:1

16e minuut.
Żebro speelt de bal door. Klungelig pakt Watts de bal. Watts speelt de bal door. Hamerník heeft problemen om de bal te vangen. Hamerník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cortigo is nu in balbezit. Cortigo geeft een lange en hoge pass. Altamirano rent richting de bal. Merritt onderschept slim de pass. Merritt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Inworp. Kekić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atala speelt de bal door. Hamerník is nu in balbezit. Hamerník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Barrett FC 0:2

35e minuut.
Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Żebro geeft een lange en hoge pass. Daar is Krasimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Paal! Meshumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cortigo geeft de bal voor. Vähi is nu in balbezit. Daar is Nacev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vähi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 43%, Barrett FC 57%.
Leandro N Alem - Barrett FC 0:2

51e minuut.
Altamirano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grenda met de inworp. Nacev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Krasimirov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kekić met de inworp. Atala geeft de bal voor. Hamerník krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leandro N Alem - Barrett FC 0:3

67e minuut.
Kekić is nu in balbezit. Merritt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kekić raakt geblesseerd tijdens het duel. Stropnický komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leandro N Alem 54%, Barrett FC 46%.
Leandro N Alem - Barrett FC 0:3