Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosterman FC Sara goza
DDR16 Tactiek dp
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 51.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Fiordalisi geeft een lange en hoge pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar met een sublieme pass. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Prestipino bokst de bal weg.

6e minuut.
Rudziński rent richting de bal. Rudziński speelt de bal door. Myszor probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een lange en hoge pass. Prestipino bokst de bal weg.

9e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Myszor is nu in balbezit. Özdemir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özdemir krijgt een gele kaart. Myszor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ciemny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Myszor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Myszor de bal. Myszor draait met de bal, schiet en ... Prestipino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Sara goza 0:1

19e minuut.
Ciemny passt de bal zonder na te denken. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Parralejo rent richting de bal. Myszor verovert de bal door een tackle van achteren. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Sara goza 0:2

22e minuut.
Ockernahl geeft een lange en hoge pass. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garavito krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Salazar probeert de bal aan de voet te houden. Özdemir rent richting de bal. Met opzet legt Salazar zijn tegenspeler op de grond. Salazar krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfatti begaat een overtreding. Myszor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciemny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bondarciuc krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Äckerle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štístko is nu in balbezit. Štístko passt de bal met de wreef. Garavito rent richting de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Longstaff passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rødgaard rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft de bal voor. Prestipino bokst de bal weg.

44e minuut.
Quốc Mạnh met een sublieme pass. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu passt de bal met de wreef. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosterman FC 63%, Sara goza 37%.
Bosterman FC - Sara goza 0:2

60e minuut.
Inworp. Mirga komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Garavito onderschept slim de pass. Štístko is nu in balbezit. Štístko passt de bal zonder na te denken. Ockernahl is nu in balbezit. Ockernahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Sara goza 1:2

71e minuut.
Czabaj komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Quốc Mạnh met de inworp. Udroiu geeft een lange en hoge pass. Rødgaard kan de bal niet met de borst controleren. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor schiet op doel. Prestipino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ciemny passt de bal met de wreef. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar geeft de bal voor. Udroiu geeft een hoge lob. Bondarciuc krijgt zijn hoofd ertegen. Prestipino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Myszor is nu in balbezit. Myszor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Sara goza 1:3

82e minuut.
Rensenbrink geeft de bal voor. Čonka kopt de bal weg. Štístko met een sublieme pass. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
abbati rent richting de bal. Czabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Czabaj passt de bal met de wreef. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosterman FC 52%, Sara goza 48%.
Bosterman FC - Sara goza 1:3