Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L. N. Davout CF El-PI FC
Saint Hilaire Tactiek Recatate
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 45.1
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


13e minuut.
Disztl met de inworp. Puska is nu in balbezit. Puska probeert naar een medespeler te passen. Velicu rent richting de bal. Velicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Disztl speelt de bal door. Jach bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu verovert de bal door een tackle van achteren. Doria is nu in balbezit. Doria haalt uit met een fantastische trap. Mallea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Doria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doria passt de bal zonder na te denken. Alcerro is nu in balbezit. Velicu rent richting de bal. Velicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Japa geeft een hoge lob. Bochinsky kopt de bal weg. Tokuç met een sublieme pass. Velicu rent richting de bal. Velicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Casillas rent richting de bal. Alcerro is nu in balbezit. Alcerro passt de bal zonder na te denken. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria schiet op doel. Mallea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L. N. Davout CF 32%, El-PI FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L. N. Davout CF - El-PI FC 0:0

62e minuut.
Doria is nu in balbezit. Doria passt de bal zonder na te denken. Jach heeft problemen om de bal te vangen. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu schiet op doel. Mallea bokst de bal weg.

66e minuut.
Jach met een sublieme pass. Puska speelt de bal door. Gencel verovert de bal door een tackle van achteren. Bodinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodinger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mallea met een harde bal richting middenveld. Puska kopt de bal weg. Velicu rent richting de bal. Velicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - El-PI FC 1:0

70e minuut.
Doeltrap. Sumich komt het veld opgelopen. Casina komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jach geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Disztl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puska rent richting de bal. Puska geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Velicu is nu in balbezit. Velicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - El-PI FC 2:0

81e minuut.
Bodinger geeft een hoge lob. Mallea met een sublieme pass. Alcerro kopt de bal weg. Daar is Doria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doria schiet op doel. Mallea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tokuç is nu in balbezit. Tokuç passt de bal zonder na te denken. Casillas rent richting de bal. Casillas geeft de bal voor. Mallea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alcerro rent richting de bal. Alcerro geeft een hoge lob. Japa heeft problemen om de bal te vangen. Velicu is nu in balbezit. Velicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L. N. Davout CF - El-PI FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L. N. Davout CF 31%, El-PI FC 69%.
L. N. Davout CF - El-PI FC 3:0